WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
vertical thumbnails (8 posts)

  1. kleezy
    Member
    Posted 9 months ago #

    Next gen gallery 2.0.33

    My thumbnails are showing up in a vertical tile. They used to be perfect in rows based on settings but since some pervious WP upgrade and/or server upgrade thumbs are in a tall vertical ugly row.

    I google searched for a long time and could not find a fix. I have the correct WP header.
    I disabled ALL other plugins to eliminate comparability issues.

    Server Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4
    PHP v5.4.21
    MYSQL Maximum Packet Size 32.0 MiB
    MYSQL v5.1.70-cll
    PHP Short Tag On
    PHP Safe Mode Off
    PHP Magic Quotes GPC Off

    Any ideas?

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @kleezy - We are starting to find ways to recreate this issue and are sorting out proper solutions for them. We will be releasing a new beta soon that should ensure this is corrected.

    At the moment, it appears to be possibly a caching issue and may require you to clear your caches, especially any web site related ones to resolve this issue.

    Do you have a link to the gallery post/page where this is still happening?

    Thanks!

    - Cais.

  3. kleezy
    Member
    Posted 9 months ago #

  4. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @kleezy - If you set your Permalinks to a more "standard" structure such as "Post name" do you still see the issue?

    - Cais.

  5. kleezy
    Member
    Posted 9 months ago #

    yes.
    I just set it temporarily to the default permalink and same results.

  6. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @kleezy - Could you submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/ ... please reference this topic) and include a set of log in credentials for us to get a closer look at why this might be happening on your site?

    We may need FTP credentials as well, please include those with the Bug Report, too.

    Thanks!

    - Cais.

  7. kleezy
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thank you.
    I created a development environment that duplicates the problem and gave you guys access.

    I will keep this thread informed on the conclusion of the case.

  8. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @kleezy - Thanks, I just sent you a reply on the Bug Report. We may have already addressed this in our latest beta found here: http://www.nextgen-gallery.com/nextgen-gallery-latest-beta/

    Which is essentially the gist of my Bug Report response, for now ... if the issue still persists afterward we will keep working with you to get it sorted out.

    Thanks, again!

    - Cais.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.