WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Display Widgets
Version 2.0 with WP 3.8 doesn't work (25 posts)

  1. sitesuccess
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi,

    I'm using Display Widgets plugin for some time now, and today I noticed that all setting options on widget display have disappeared and non of my conditions are showing.
    On one of my clients' site, setting options are showing, but causing the entire sidebar to disappear. Only when I disable it, sidebar shows again.

    Looks like it needs some bug fix.

    If anyone has an idea on how to solve these issues, please let me know

    cheers

    http://wordpress.org/plugins/display-widgets/

  2. DIGGIDY
    Member
    Posted 5 months ago #

    I've got the exact same issue, in the latest version 1.24, moving from 1.23

    I've just pasted the display-widgets.php code from previous version, 1.23, directly into the pluging edit screen as a workaround.

    http://plugins.svn.wordpress.org/display-widgets/tags/1.23/display-widgets.php

    I would suggest you do something similar and roll back to a version you know that works. Depending on the changes that were made between the versions you should be ok just doing that for the time being, then the next update will overwrite it again.

    This is assuming you didn't take a backup before updating of course.

  3. sitesuccess
    Member
    Posted 5 months ago #

    I downgraded to V1.24 and it woks fine now.

    You can find previous versions' files here

    http://wordpress.org/plugins/display-widgets/developers/

  4. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Please try 2.01 and let us know if you still have trouble.

  5. sitesuccess
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi,

    I just upgraded to V 2.02, and still same problem.

    Sorry

  6. DIGGIDY
    Member
    Posted 5 months ago #

    v2.02 fix worked for me, thanks :)

  7. kelley_rao
    Member
    Posted 5 months ago #

    I installed the latest version and it continues to break my site (causes home page slide show and content to disappear -- thinking it's the conditional request). It's such a great plugin, hope this is remedied soon.

  8. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    For those still having trouble, can you see if it works on your site to change 'wp_head' on line 37 to 'plugins_loaded' or 'after_setup_theme'?

  9. lukasso8
    Member
    Posted 5 months ago #

    Neither 'plugins_loaded' nor 'after_setup_theme' replacing 'wp_head' on line 37 in add_filter function doesn´t work for me (using WP 3.8 and Display widgets 2.02)

  10. paceman
    Member
    Posted 5 months ago #

    Definitely broken... upgraded the plugin and while all information is still within the admin -- nothing (on the sidebar) is publishing on the site landing pages... fortunately I had a back-up to be able to revert back to the last Display Widget release.

  11. Carrie Dils
    Member
    Posted 5 months ago #

    I changed wp_head to after_setup_theme in line 37 and that fixed the issue I was having (category terms not showing in widget list).

    Running latest version of WP and the Genesis Framework.

  12. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    @Carrie, thanks for trying it, and thanks for the feedback.

    It would be very helpful for someone still having trouble to send me admin access. I can't fix anything unless I can see it.

  13. Carrie Dils
    Member
    Posted 5 months ago #

    @sswells - I'm not sure how to private message, but if you contact me via web form at carriedils.com, I'll set you up with admin access on a dev site.

  14. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Oh, sorry, I thought it was in this topic. You can send access info to steph at strategy11.com.

  15. MersauX
    Member
    Posted 5 months ago #

    The issue I'm having is when I drag a widget into the widget area and immediately start ticking checkboxes for pages on which it should appear and click Save all the checkboxes clear, but after that I can tick the checkboxes and click Save and they stay checked.

    So, before the first save the plugin doesn't remember the choices. After clicking Save once, it starts working.

  16. eshomtm
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi, I am also having problems with the Display Widget plugin; the widgets are displaying correctly for me on the website, but I cannot change where they display because the check boxes are not showing up.

    Also, somewhat related, I wasn't able to edit my widgets at all so I deactivated all of my plugins and then systematically reactivated them. Google Analyticator is the culprit.

    I don't know if the two problems are related.

  17. joshuaiz
    Member
    Posted 5 months ago #

    Just upgraded to 2.03 - totally does not work at all. Checked settings of all my widgets and re-saved. None of the DW settings are taking effect.

    Thought it might be related to caching but deleted the cache from WP Super Cache and turned WP Super Cache off and no joy.

    Going to downgrade to 1.2X version. Luckily I have a full backup of my site.

    Update: downgraded to 1.24 and everything works. If it ain't broke...

    I'd be happy to give you admin access...how should I do that?

  18. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    If you'd like to go back to 2.03, you can send access info to steph at strategy11.com. I haven't yet seen it not working, so I can't fix anything.

  19. bigbluesquid
    Member
    Posted 5 months ago #

    I have the same problem, the widgets are displaying on the live site correctly but in Dashboard > Appearance > Widgets there are no options appearing under the individual widgets.
    I tried 2.03 but it didn't work so I've reverted to 1.24.

    Because we collect user data through the site we can't legally allow anyone outside the company site access (data protection regulations) but I can send you screenshots and code if it helps.

    The website is http://www.glutenfreeireland.com

    Thanks.

  20. sswells
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    If you don't see any options, you have a javascript error on your page. Please go through and deactivate your theme and plugins one by one until you find the one causing the error.

  21. evarubin
    Member
    Posted 5 months ago #

    @ sswells - changing 'wp_head' to 'plugins_loaded' worked and now i can see the widgets on the pages i specified! strange that something totally different worked for Carrie Dills than for me, no? thank you for the solution:)

    running 3.8.1 with 2014 theme.

    thank you,
    eva

  22. evarubin
    Member
    Posted 5 months ago #

    @ sswells - changing 'wp_head' to "plugins_loaded' on line 37 worked for me. strange that the other possible solution worked for Carrie Dills, no? thank you for the solution:)

    running 3.8.1 with 2014 theme

    thank you,
    eva

  23. sparklyscotty
    Member
    Posted 4 months ago #

    Another thing to check if you aren't seeing the options at all in your widgets screen is to click on the Screen Options tab and make sure you have Accessibility Mode DISABLED.

    Sharing this because I, in total idiot mode, have just discovered this was my problem and NOT the code/theme/plugins/js that I have spent two weeks wading through! Doh!

    Thanks to @sswells and Strategy11 for the great, free plugin.

  24. bigbluesquid
    Member
    Posted 4 months ago #

    I still have the same problem, so I'm back to running V1.24.
    Changing the code on line 37 hasn't helped unfortunately.

  25. gholbrow
    Member
    Posted 4 months ago #

    Gold star for sparklyscotty! Accessibility mode was my problem too. Thank you!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.