WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Mobile Edition
Version 1.6 still broke (8 posts)

  1. pastorjim
    Member
    Posted 1 year ago #

    2013/2/24 Mobile site was working with one minor problem - no posts showed up on front page.
    2013/2/25 WordPress Dashboard flagged an update to the plugin so I installed it. Broke the site:
    1. Had to re-enter all settings as if from scratch.
    2. My site no longer showed any menus and logo was gone.
    3. Attempting to load a logo via upload button opened an upload box off screen in the WP dashboard. Only part of the box was visible and only then by scrolling down quite a ways. I only discovered it by accident. The box was located off to the left of the screen. - Couldn't figure out how to get the logo uploaded again.
    4. Bug report link broken.

    2013/2/26 Again WP dashboard flagged an update to WP Mobile Edition. Installed v 1.6.
    1. This time all settings were preserved.
    2. Bug report link now works.
    3. No change in the logo upload button behavior.
    4. Mobile site still useless: no menus, no posts on front page.

    Can I get an older version that works until you fix things?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mobile-edition/

  2. Fabrix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This demo ( http://mdemo.fabrix.net ) is using the latest version in a default installation of wordpress, and everything works perfectly...

    more sites using the latest version:

    http://m.webmais.com/

    http://mga.webmais.com/

    IMPORTANT After upgrade, disable and enable the plugin to update the files of mobile theme (mTheme). Clear Your Browser's Cache.

  3. Fabrix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Logo upload button in action

    http://i.imgur.com/WwINHzE.jpg

    and everything works perfectly...

  4. pastorjim
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, even if it works on other sites, mine was working (with the exception I mentioned before) but broke after the last update of Mobile Edition. Nothing's changed. I've now uninstalled it completely and will attempt to re-install from scratch to see if it works.

  5. pastorjim
    Member
    Posted 1 year ago #

    I re-installed at it almost worked - briefly.

    First of all if I click on the Upload button for the logo, it continues to open an upload box located down and to the left so that only part of the box is visible when I scroll down.

    Second. After first installing, a quick check of my mobile URL showed latest posts with thumbnails. I then selected Custom Navigation Menus and got nothing ( I guess I'm supposed to put code in the index.php file) but when I attempted to go back to Your Latest Posts, it won't go back to that.

    I'm going to uninstall and re-install once again to see if I can get something useful to work.

  6. pastorjim
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, I installed it again and left the default setting of Latest Posts.

    If I type m.thehiddenmanna.org I get a front page that does not show any posts until I use the menu to select index.

    If I type m.thehiddenmanna.org/index, I get something that I would think should be the front page of my site, that is a list of latest posts.

    So how do I get the site to come up with the latest posts showing at first?

  7. 1kho.mobi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, anyone successfully installed this plugin?

  8. Fabrix
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    mTheme / Front page displays /

    (x) Your latest posts
    ( ) Custom navigation menus (WP Mobile Edition)

    [Save all options]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.