WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cute Profiles
Version 1.2 Invalid argument supplied (11 posts)

  1. John-Pierre Cornelissen
    Member
    Posted 5 months ago #

    I just updated to versions 1.2 (in WP 3.8.1)

    After the update, the icons are gone from the website. In the settings I found that you now have to select where you want them to be displayed and the default is disabled. With an update you should have them enabled by default. Anyway, after enabling these options, I get the following error in both WP admin and on the site itself:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /<path>/wp-content/plugins/cute-profiles/settings/settings.php on line 292

    So all I could do is revert the update.

    On the wordpress plugin page the following links point to not existing pages:
    Plugin home page: http://keencodes.com/cute-profiles
    Plugin support: http://keencodes.com/support/

    So I don't know if I should still trust this plugin and author, also because this is the second time around an update to this plugin breaks your website.

    Thanks
    JP

    http://wordpress.org/plugins/cute-profiles/

  2. llriggs-llriggs
    Member
    Posted 5 months ago #

    I've experienced the same problem on two websites, one on wordpress version 3.71, the other on wordpress version 3.8.1. Deactivated the plugin, cannot use it.

    When I save the settings I get more errors:

    Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in .../wp-content/plugins/cute-profiles/settings/settings.php on line 54

    Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in .../wp-content/plugins/cute-profiles/settings/settings.php on line 55

    and

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp-content/plugins/cute-profiles/settings/settings.php on line 192

    also
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25

    Clicking on "Add more profiles" button goes nowhere.

    Looks like something got forgotten when the the plugin was packed up for shipping.

  3. Jackie Brook
    Member
    Posted 5 months ago #

    Same here! And having seen your comments there doesn't seem much point in addressing it until they forward another update to rectify-Just looks poor having an error message on every page!
    http://www.careindustrynews.co.uk

  4. keencodes
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 5 months ago #

    The issue is happening because few of our new field values are in conflict with the old version values. We are going to release a fix very soon. Apology for the inconvenience.

  5. keencodes
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 5 months ago #

    Here is a quick solution. Hit the Save changes button on Social Profiles sub-menu page of Cute Profile and everything will become fine.

  6. John-Pierre Cornelissen
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hey Keencodes, I just tried your 'quick' solution and it doesn't work. There is simply no way of getting this right. This is something YOU need to fix.

    I don't see why you made a complete overhaul of a nice and small plugin that actually worked. Because this new version looks and is completely different you should have made a new plugin rather then updating the existing one.

  7. Kaled Kelevra
    Member
    Posted 3 months ago #

    Well... more bugs and errors here. :/

    It seems this GREAT PLUGIN that was before it is not now. The old version was just amazing, but this new version... everything is just fucked up!

    I had my website (http://howly-mowly.com/) working 5 mins ago, and now... it only shows "error" because i tried to check the new options. And then it went my entire web down. :(

  8. Korex
    Member
    Posted 2 months ago #

    Same here. Plugin doesn't work after updating WP to 3.9. Had to deactivate and now waiting for a fix.

  9. chaos1
    Member
    Posted 2 months ago #

    Hi Keencodes,

    Thanks for the suggestion.

    I also noticed if you deactivate and reactivate, those errors go away. However, on my sites the profile URL's disappear. Not to much of a problem. WP 3.9 broke a lot of things. :(

  10. chaos1
    Member
    Posted 2 months ago #

    error_log entry

    $
    [06-May-2014 19:30:00 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ponyo/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 160
    [06-May-2014 19:30:00 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ponyo/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 187

  11. chaos1
    Member
    Posted 2 months ago #

    error_log reads

    [08-May-2014 04:26:46 UTC] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ponyo/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25
    [08-May-2014 04:26:46 UTC] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ponyo/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 160
    [08-May-2014 04:26:46 UTC] PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ponyo/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 187

    I am getting a massive error_log from these errors. This plugin seems to be very popular on my instance. This is very annoying, here's a possible solution.

    Line 25, 160, 187

    in foreach check if array.

    foreach ((array) $cute_profiles_network as $key=>$value) {

    add (array) to each foreach, upload, profit. Errors go away.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic