WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Using Suffusion and can't get the Featured Post function to work (6 posts)

  1. xenotiger
    Member
    Posted 4 years ago #

    I can not get the Featured Post to work at all. I have the chosen featured category selected and put the URL of the image I want to use in the Featured Image box, but none of it appears in the featured section above when I publish. I have all the option settings correct. Any help is appreciated.

  2. Sayontan Sinha
    Member
    Posted 4 years ago #

    A URL will be of immense help. Plus go through the posts at http://www.aquoid.com/forum. There are quite a few about featured posts there.

  3. xenotiger
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm looking through your forum now and the only one I see so far that is the same problem as mine was something preventing jquery from loading. My site is here: http://www.thegimpyrabbit.com/GRpath/ if you wish to take a look :)

  4. xenotiger
    Member
    Posted 4 years ago #

    Additional information, it works when I choose to show the Latest Posts but I don't want those to show in Featured, only the posts I label as Featured. That isn't working.

  5. Sayontan Sinha
    Member
    Posted 4 years ago #

    You need to have at least 2 posts featured, otherwise the slider doesn't start.

  6. xenotiger
    Member
    Posted 4 years ago #

    LOL, that's it? Oh dear, thank you and sorry for the bother.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic