WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Mini Loops
[resolved] Using Internet Explorer 8 the widget not displaying images (3 posts)

  1. mediamorphosis
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Kailey,
    first of all I want to thank you for the time you have dedicated to the plugin mini loops: it is a great job!
    I installed the plugin on my site (www.aelletravel.com), it works fine on all browsers except on Internet Explorer 8 (not displaying images).
    I used the following code:

    [ml_image from=thumb cfname=image cache=clear width=110 height=80 ]

    Here you can see screenshots:
    http://www.aelletravel.com/wp-content/uploads/2013/03/homepage_Firefox.jpg
    http://www.aelletravel.com/wp-content/uploads/2013/03/homepage_IE8.jpg
    http://www.aelletravel.com/wp-content/uploads/2013/03/sidebar_Firefox.jpg
    http://www.aelletravel.com/wp-content/uploads/2013/03/sidebar_IE8.jpg

    I hope you will be able to help me, if not, unfortunately, I have to look for another plugin.
    Thank you very much,
    Bea

    http://wordpress.org/extend/plugins/mini-loops/

  2. Kailey (trepmal)
    Volunteer Mod & Reviewer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You're dealing with a CSS issue here.

    The <a> around your image needs to be block-level with a width so that the max-width on the image isn't squished down.

  3. mediamorphosis
    Member
    Posted 1 year ago #

    I solved everything!!
    Thank you very much, you've been very kind!
    I wish you a good day :-)
    Bea

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic