WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Usernoise modal feedback / contact form
[resolved] Usernoise has a negative effect on Nextgen Gallery (9 posts)

  1. Martin Herbst
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using the latest version of Nextgen Gallery and Usernoise on my website.
    When Usernois is activated it is no longer possible to modify thumbnails in Nextgen (admin mode).
    In the log I can see the following PHP error:

    PHP Fatal error: Call to undefined function un_get_option() in /var/www/vhosts/xxx.xx/httpdocs/wp-content/plugins/usernoise/usernoise.php on line 65" while reading response header from upstream, client: 87.159.78.47, server: mherbst.de, request: "GET /wp-content/plugins/nextgen-gallery/nggshow.php?pid=511&width=350&height=350 HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/tmp/php-fpm.sock:", host: "xxx.xx", referrer: "http://xxx.xx/wp-admin/admin.php?page=nggallery-manage-gallery&mode=edit&gid=8&_wpnonce=b9bdbf646c

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

  2. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please upgrade to the latest Usernoise version and check if it will work?

  3. Martin Herbst
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did the update but the behaviour did not change. Same problem again.

  4. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please provide exact steps to reproduce in as simple config as possible? I installed latest Nexgen locally and had lots of issues with it without Usernoise involved (like this: http://gyazo.com/3c7e7cac7a6be1aebe80705c585c6068).

  5. Martin Herbst
    Member
    Posted 1 year ago #

    Until now I did not have any problems with Nextgen Gallery. But I am not sure since when this problem exists because I did not try to modify Thumbnails during the last months.

    You can try to reproduce it this way:
    1. Create a new gallery
    2. Add a picture to this gallery
    3. Open the gallery
    4. When you hover with the mouse over the contained image some Links will appear. One of them is "... Thumbmail" (don't know how it is exactly named in englisch because my language settings are German)
    5. If you click on this link a small window appears and at the same moment the erro mentioned above happens.
    I suppose that it happens because of the subwindow opened by NextGen.

  6. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok, I'll check today

  7. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, I found and resolved the problem, stay tuned for the next update!

  8. Martin Herbst
    Member
    Posted 1 year ago #

    Works fine. Thanks vor the fast correction.

  9. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    You owe me five star rating ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic