WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Usernoise modal feedback / contact form
[resolved] usernoise broken (29 posts)

  1. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    my usernoise has been working great for me, excellent plugin, i updated to the latest version today 3.5 and not when you click on feedback button and it loads and i click on the praise, idea, ect it doesnt not do anything such as show the window on the right hand side like it use to , so users can see the praises...

    this happens in all the latest browsers that i have tested, i was wondering if this was an issue that you are experiencing... and is their a fix...

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

  2. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please tell your site URL?

  3. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    also i am using wordpress 3.5 and usernoise 3.5 i just checked your website also at http://karevn.com/ and it doesn't allow us to view any praises, ideas ect

  4. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am doing some housekeeping there now, so it is OK :) What about your site URL?

  5. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok i just checked your site again and its working but for some reason is not working on mine, i cleared my browsers cookies and cache to see if that would fix the issue...

    https://jaysonberger.com/magic-jack-feed-back/

  6. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like Usernoise works fine on your site now. If you experienced problems with recent Pro update - please update it once again, I released 3.5.2 about half an hour ago - to address failures.

  7. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    when you visit my site do you see the box load on the right cause all i am seeing is the one box

    this is all i am seeing
    https://jaysonberger.com/usernoise1.PNG

    and this is what i should see

    https://jaysonberger.com/usernoise2.PNG

    also i updated usernoise to 3.5 just fine before i update i always click on the more info button to see what is included with the release...

    and when i clicked on usernoise pro to check the changes it said error but cant remember exactly what it said so i clicked on update to proceed with the update and it was almost like it couldnt update to the latest version and now it wont show me at all that usernoise pro needs updated so i am not able to update it yet.

  8. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please make sure you have Usernoise Pro 3.5.2 installed and active?

  9. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have usernoise pro active and i for some reason have the old version still i am not able to update to usernoise pro 3.5.2 that you released over a half hour ago

  10. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    You can use "Check Again" button to re-check for latest update: http://d.pr/i/ih9x
    If that does not work for you for some reason - just email me (karev.n at gmail com), and I'll send you an update directly.

  11. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok that was odd cause i kept doing the check again option before and it wouldnt show that their was an update but when i re tried again just now it worked and showed the latest version..

    so now it is working as expected, thanks for your help

  12. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Woohoo :)

  13. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey u just wanted to let you know i did the upgrade of usernoise again today and now witht his upgrade the buttons for praise , idea ect are all gone version 3.6

  14. Renneb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here - all buttons gone... (usernoise 3.6 & pro 3.5.1)

  15. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please try updating to 3.6.1 or disable / enable usernoise - that should help.

  16. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    i deactuvated plugin then reactivated then updgraded to 3.6.1, theirs some good news and some bad news..

    the good news is the buttons are back the back news is now when activated its almost like my blog is in debug mode i have these errors in the header

    and my debug mode is set to false. here are the errors i am getting

    `Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /wp-content/plugins/usernoise/admin/settings.php on line 57

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at/wp-content/plugins/usernoise/admin/settings.php:57) in /wp-content/plugins/si-contact-form/si-contact-form.php on line 1997

  17. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    the 2nd error is causing conflict with secure contact form for some reason, the usernoise plugin never use to cause any conflicts with secure contact form, so i am not sure what is going on.

  18. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok just updated again to 3.6.2 buttons are back and the errors are gone

  19. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    One more WooHoo :)

  20. Renneb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just updated to usernoise 3.6.2 & pro 3.5.2. The buttons are back - thanks a lot. A small but: (german) translation is off now. The buttons are labeled "idea", "Frage", "problem", "Lob". So it's english - german - english - german. It should be "Anregung", "Frage", "Problem", "Lob". I couldn't find anything wrong while checking the german po. But I'm not much of an expert...

  21. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you please install CodeStyling Localization plugin, fix the translation, and send it to me - I would include a fix into next upcoming releases.

  22. Renneb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I changed the translation for "idea" into "Anregung" and also added some translations for the backend. The other translations are fine now (so I did everything right), but the idea-button is still labeled "idea" and not "Anregung". I can send you screenshots if you like.

    Small thing, I know, but I want to have a professional look at my site, so the buttons stay deactivated for now...

    By the way: great plugin!

  23. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello! Thanks for reporting. Screenshots and any other info on translation issues would be really great!

  24. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    Their is a problem with usernoise pro that you just released 3.6 you can check my site out but when you click on the feedback button and the window is opening its popping in and out and wont let you close

    https://jaysonberger.com/magic-jack-feed-back/

    Maybe i can help ya with testing before you release any version , so people dont end up with a buggy release like these.

  25. karevn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just found the problem - it was pretty interesting. I could only reproduce the issue on your site with Chrome under Windows - it was a size calculation that went wrong. A new Usernoise Pro release is coming to fix it (along with some new features). Thanks for the bug report!

  26. jason102178
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok cool ..... also i just wanted to let ya know the usernoise 3.62 isnt listed on changelog as far as features, i just noticed that we have a new link called feedback types in the admin, and also theirs not really any area for usernoise pro where we can check was new features have been added so we can be sure to check them out

  27. xazea11
    Member
    Posted 9 months ago #

    hi all
    need help, i just installed usernoise 3.7.9 and usernoise pro 2.0.2
    my problem is: i cannot see right panel "popular ideas" correctly, it just cutted by the popup window.

    i have tried uninstalling all plugin and also use standard theme but still, i saw the problem.

    my web: http://wowunik.com

    please help
    thanks

  28. xazea11
    Member
    Posted 9 months ago #

    i am using wordpress 3.5

  29. karevn
    Member
    Posted 9 months ago #

    @xazea11, you need to update Pro to the latest version downloaded from CodeCanyon.
    I also strongly recommend to upgrade your WordPress installation.
    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.