WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Security Audit Log
[resolved] "User upgraded a plugin" alerts are not logged (5 posts)

  1. sergtk
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi,

    I upgraded plugins (3 plugins) and was expected to see upgraded events in the log.

    But I have not found something about this.

    All alerts, including "User upgraded a plugin" are checked on the page "Plugins" of WP Security Audit Log.

    It looks like a bug.

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

  2. WPWhiteSecurity
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Sergtk,

    Thank you for showing interest in our plugin.

    I am sorry you are encountering such problem, but it might be something specific to your scenario since we are unable to reproduce the issue.

    At the moment we are also working on a rewrite, so it might be easier to wait for the new release, which should be available in the next couple of weeks rather than troubleshooting this issue, especially if this is the only issue you are encountering.

    Should you have any further queries do not hesitate to get in touch.

  3. sergtk
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hope it will be fixed.

    I use multisite (network) instance of WP.
    Possibly this is a source of issue.

    All the rest in my WP instance looks quite typical.

    Anyway, I am closing this topic and looking forward for upgrade.

    Thanks,
    Sergiy

  4. WPWhiteSecurity
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Sergtk,

    We are testing the latest version as we speak, so it should be released very soon.

    By the way multisite should not be an issue, i.e. WP Security Audit Log supports monitoring of Multisite, actually it is the first and only to do so ;)

  5. sergtk
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thanks that you let me know.

    I will try it when WP admin notifies me about upgrade available.

    In general plugin works quite good in my Multisite. But I can only admit the bug I described.
    Hope it will be fixed.

    Thanks,
    Sergiy

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.