WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Duplicator
[resolved] User logins fail after migrating site (4 posts)

  1. beedle
    Member
    Posted 10 months ago #

    When I migrate this one particular site (that was started by another development team), none of the passwords for logging in to the WordPress backend work. Have moved it a couple of times with the same result.

    I've used the plugin many, many times (including to/from the same domain) with flawless success so it's something about this site.

    Thanks for an AMAZING plugin, by the way.

    http://wordpress.org/plugins/duplicator/

  2. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    If the version of mysql is different across servers then the MD5 hash might not detect the hashed passwords across different servers versions.

    The last step of the installer (under advanced opts) lets you create a new admin account that you could login with if the others are not working...

    Cheers~

  3. ozmariners
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks for your work on Duplicator.
    Using WP3.6 network site with no new registrations allowed.
    Now installing on localhost.
    Everything fine until I try to Resave Permalinks / Delete Install Files - Duplicator sends me to the 'real' site NOT localhost.
    I have made a second localhost/site, installed successfully to the same point.
    Please help resolve this problem, Duplicator otherwise is straightforward and effective.
    Thanks in advance.

  4. Cory Lamle
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hey ozmariners,

    Here is a helpful section on the FAQ page:
    -> Browse to: http://lifeinthegrid.com/duplicator-faq/
    -> Find Section: "2. Installer=> Everything installed but I keep getting redirected to another URL or 404 errors."

    You might try and delete the .htaccess file...

    Hope that helps...

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags