WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edit Flow
User groups not working on clean install (2 posts)

  1. jamesnay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there - sorry for double posting - but realized it'd be better to put this in a new, unresolved issue.

    I'm having the same problems as the user "laura melos" from this thread: http://wordpress.org/support/topic/plugin-edit-flow-user-groups

    I get this error in user groups 4 times over:

    "warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 1046"

    The user group function does not work properly. I can't seem to manually add users to user groups. When I try to update a user I am taken to blank page with the following error text:

    "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 1011

    Warning: Wrong parameter count for array_unique() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 903

    Warning: Wrong parameter count for array_unique() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 903

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 1011

    Warning: Wrong parameter count for array_unique() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 903

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 1011

    Warning: Wrong parameter count for array_unique() in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php on line 903

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-content/plugins/edit-flow/modules/user-groups/user-groups.php:1011) in /var/sites/t/thecroydoncitizen.com/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881"

    Instead all users appear in all groups. Unfortunately this functionality would be really, really useful.

    But I know for certain that my install is completely clean; just started from scratch. I've spoken to the host in the UK (TSO host) who have very good support, but they can't find what it is either.

    Have you any idea what could be causing this yet?

    Thanks for all your kind help,

    James

    http://wordpress.org/extend/plugins/edit-flow/

  2. Daniel Bachhuber
    Hand Built
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's hard to say, but I suspect something on the Edit Flow installation process didn't go well. Can you try deleting all of the default user groups, creating your own, and seeing how it works?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic