WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Urgent: Admin login page disappeared!! (4 posts)

  1. LGRstaff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was working on preparing to meet with a client tomorrow to teach them how to update information through wordpress on their site.

    I was trying to get the plugin "Backup", which backs up your files in Google Drive, working. I created a CLient ID through Google API console. When it didn't work in Backup, I asked for a new secret. After that, I could no longer access the login page. The site is still up, but I can't login! This is not good--I meet with the client tomorrow at 10am!

    Anyone help? The website address is comcoil.com. Login panel is supposed to be comcoil.com/test/wordpress/wp-admin

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    One of these should work:

    http://codex.wordpress.org/Login_Trouble

  3. LGRstaff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried most of those (the ones I feel comfortable enough to try) and nothing has worked so far. All I get is a 404 page not found on my domain when I try to open the admin panel.

    I've tried:
    -clearing cookies/cache and making sure cookies and cache are enabled
    -couldn't find "DOMAIN_CURRENT_SITE" value in the wp-config file
    -disabling the plugin I was working on updating/settings when the admin page disappeared (Backup)
    -Checked the wp-login.php file. It already said $user_login = $user_data->user_login; and I don't feel comfortable deleting it
    -Edited users table
    -checked siteurl in wp-options; it was correct
    -under Site URL redirecting, this is what my wp-login.php reads: if ( defined( 'RELOCATE' ) && RELOCATE ) { // Move flag is set
    if ( isset( $_SERVER['PATH_INFO'] ) && ($_SERVER['PATH_INFO'] != $_SERVER['PHP_SELF']) )
    $_SERVER['PHP_SELF'] = str_replace( $_SERVER['PATH_INFO'], '', $_SERVER['PHP_SELF'] );

    $url = dirname( set_url_scheme( 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['PHP_SELF'] ) );
    if ( $url != get_option( 'siteurl' ) )
    update_option( 'siteurl', $url );

    Nothing is working...

  4. LGRstaff
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just looked at my htaccess file. All it says is:
    "Order allow,deny
    Deny from all"

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic