WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Uploads some, duplicates with _0 _1 in file name (3 posts)

  1. jrothra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Using WP 3.5.1 and NextGen 1.9.12.

    When I upload pictures (even just 5-6 at a time), it does not upload all of them. Rather, a small portion of them, but duplicates them up to 4 times, adding the extension _0, _1, _2, etc. to the names. I get no error messages, though sometimes it'll give me just a white screen.

    I've seen other threads with this problem discussed, but each was closed with no solution offered - just a link to the plugin's page on WordPress (which I've searched and found not yet found a solution). Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. jrothra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just ran one more test in order to give the steps and results here:

    - Deleted all images from the gallery
    - Went to "Add Gallery/Images"
    - Using the flash uploader, selected all 52 images to upload
    - It cycled through each as if uploading properly, then went to a white screen (the standard WP Admin bar at the top and the menu at the left were still there)
    - Went to "Manage Gallery"
    - 58 images were listed in the gallery
    - Clicked to see gallery details, 13 were duplicates of images. 45 of the 52 uploaded

    - Attempted to upload remaining pictures, 30 duplicates (including of one I already uploaded and did not select for the second round); one picture not uploaded

    - Attempted to upload final single picture, 11 duplicates, including of a picture I uploaded in round.

    Finally, all pictures uploaded and 54 duplicates deleted.

  3. DoubleSixx
    Member
    Posted 1 year ago #

    Maybe try not using the flash uploader. Or just upload via FTP, when you manage the gallery just click the Scan Folder for new images button.

    Good luck.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic