WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Uploaded themes but they don't work (12 posts)

  1. jeffc
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi

    I uploaded some themes from Alex.org site, but I get the following erroe
    "Broken Themes
    The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template."

    Can someone help me please as I am just new to WordPress

    Jeff

  2. lawtai
    Member
    Posted 9 years ago #

    i'm guessing you're using 1.5. I believe that the themes from alex.org are only set up currently with WP 1.2, so unless you go into the files and edit a few things, you won't be able to use the theme.

    I'd suggest taking a look at the numerous themes that are currently out for 1.5.

    http://codex.wordpress.org/Using_Themes

    there's a list of them at the bottom.

  3. jeffc
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi

    I uploaded about 2 from the above link as per the instructions, but am getting the error message "Stylesheet is missing."

    Can you help please

    Jeff

  4. Chad_Coleman
    Member
    Posted 9 years ago #

    how about a link to the page so we can see the source?

  5. jeffc
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi

    The link is:
    http://www.touchedbyawestie.com

    Jeff

  6. lawtai
    Member
    Posted 9 years ago #

    can you switch between the classic and default themes? or does that give you an error too. also, the css file should be called style.css, i don't think it'll work if it's called something esle.

  7. jeffc
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi

    When I try to switch between the classic and default themes I get the following error
    "Sorry, you need to enable sending referrers, for this feature to work."

    Where would I find the css file

    I really appreciate all your help

    Many thanks

    Jeff

  8. lawtai
    Member
    Posted 9 years ago #

    the css file should be located inside the themes folder so it'd be something like this:

    /wp-content/themes/foldername/style.css

    if it's not style.css then you can't switch to it, although I'm thinking that might not be your problem as you can see the theme in your presentation view? Or does it list it under the Broken Themes section.

  9. moshu
    Member
    Posted 9 years ago #

    Jeff, if you mean alexking.org by "Alex.org" - those are NOT themes, those are styles for WP 1.2. Themes were intruduced only in WP 1.5. You cannot use the "styles" for themes, unless you do what is in this guide: http://www.tamba2.org.uk/wordpress/upgrade/

  10. Make sure that you are correctly adding the theme:
    http://codex.wordpress.org/Using_Themes#Using_Themes

    As for the sending referrers:
    http://codex.wordpress.org/Enable_Sending_Referrers

  11. jeffc
    Member
    Posted 9 years ago #

    The style which I am wanting to use is for version 1.5 and the style.css file is where you said it would be. The style is listed under the broken themes section.

    What do you suggest I should do

    Jeff

  12. lawtai
    Member
    Posted 9 years ago #

    first check the link on enable sending referrers that macmanx posted, then go through the using themes link and see if there's anythign in there that you might need to do. Also, try checking the permission of the themes folder. I have mine set to 777. That could be it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.