WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Customizr
uploaded images not appearing (5 posts)

  1. shaunphillips
    Member
    Posted 1 year ago #

    from the Customiz'it option I have set a favicon and logo when they are set all i see are the big black letters back home in the logo area and no favicon. I reset my logo to 227x100 thinking it was an auto size issue same thing happened.

    when setting the bigger image or any image in the slider i get a grey box with the text i set but again no image is there a secret to getting images working with this theme I have played with several other and this is the one I want to use but it wont accept images. maybe an issue with *.jpg files?

    I checked the media section of wordpress and it uploaded the image there alright and is listed as unattached. guidance would be great as I checked the backlog of solutions and closest was an issue with favicons that was supposed to be resolved by now.

  2. ElectricFeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Re the logo, can you post a link?

    Re the slider have you read these instructions?

  3. shaunphillips
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes that didn't do anything for it. the site is http://www.brooksautomotiverepair.com after setting the logo and favicon i check the code on the page and it looks right pointing to where the images are stored. just no image.

  4. shaunphillips
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is it possible that although the theme is able to upload the selected file to the images folder that it cant read from it? I just opened up the site in IE and it shows a broken picture link in the area im working on.

  5. shaunphillips
    Member
    Posted 1 year ago #

    apparently its a permissions issue every time I upload a new image i have to go to the folder and reset and apply iusr permissions then they work. Something isn't inheriting properly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.