WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Watermark WP Image Protect
[resolved] Upload Watermark Image Not Working (4 posts)

  1. jwright64
    Member
    Posted 7 months ago #

    I have the latest version of your WP Image Protect Lite and WP Image Protect Premium plugins installed and activated.

    When I attempt to upload a PNG watermark image I get the pop-up windows as expected and go through the whole process finally choosing the "use as watermark" button. The pop-up goes away but the image is not uploaded to the site. I am shown a broken image icon instead.

    http://gator4153.hostgator.com/~angelat/

    Thanks

    John

    http://wordpress.org/plugins/wp-image-protect/

  2. 8MediaCentral
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    John,

    I sent you an email a couple of weeks ago when you posted this, just clearing these support threads. Let me know if you are still having problems and I'll look into it for you.

  3. Gografix.dk
    Member
    Posted 6 months ago #

    I have just bought the premium plugin.

    Have the same problem. When I choose image and upload the image there is no picture shown, just the image "missing" and all images in the media folder is not visible.

    What is the problem ?

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Please contact the plugin author directly: http://8mediacentral.com/developments/contact/

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.