WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Upload Pictures 1.5 (10 posts)

  1. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi.

    I upgraded from 1.2 to 1.5 and now the code for uploaded pictures is always wrong as well as no thumbnail when I ask.

    Is anyone else having this problem?

  2. Download WordPress v1.5 again and replace your /wp-admin/upload.php file with the one from the new download.

  3. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hmmm

    Now the code it spits out is correct but isn't offering me a thumbnail code even though I am requesting it. =(

  4. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    If the thumbnail is being generated it will have the same url as the uploaded image, only prefixed with "thumb-". So:

    /wp-content/image1.jpg

    Will have the associated thumbnail:

    /wp-content/thumb-image1.jpg

  5. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes I see that.

    Buts its not spitting the code out to me for that .

    Its just spitting out the code for a nomal image.

  6. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    =(

  7. asbjoern
    Member
    Posted 9 years ago #

    Well I have the exact same problem, eventhough pasting thumb- in front of my imagename works, it just seems as unnessesary extra work :-(
    /asbjoern

  8. bloodylamer
    Member
    Posted 9 years ago #

    Have you guys tried this image insertion plug?

    http://www.bistr-o-mathik.org/code/wordpress-plugins/

  9. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    And people think I make up these problems. =(

  10. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Did anyone ever get this to work?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.