WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP User Frontend
Upload Image/"Add Another" attachment not working (6 posts)

  1. mayhemgotcha
    Member
    Posted 1 year ago #

    Forms and everything is working fine except when users click "Upload Image" or "Add Another" attachment at the bottom. That doesn't take them anywhere or do anything. Also if I configure the Content Editor Type to either of the Rich Text options the "Add Media" emblem is over the box where the text would go, and they can't add media or text anything. That's not too much of a concern for me as Plain Text would work fine as long as I could get either of the Upload Image/Add Another attachment options to work.

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-user-frontend/

  2. Tareq Hasan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Make sure you are running the latest WordPress and you have the latest version of jQuery. It depends on jQuery version 1.7 (minimum)

  3. setnaps
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi.
    I have the same problem here.
    My wordpress installation is the last one, and also Jquery is 1.7.2
    My upload button is not working...
    Can you tell me if you manage to fix this issue?
    Thanks so much

  4. setnaps
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got it...

    The Upload Image button doesn't work because in my footer.php there was no

    <?php wp_footer(); ?>

  5. Runamok81
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue, but it is specific to IE. I have
    <?php wp_footer(); ?>
    in my footer.php

  6. Runamok81
    Member
    Posted 1 year ago #

    For me the inactive button issue was present in IE only. It was tied to attachment.php attempting to use silverlight flavor of plupload. Not sure why it was failing... hope the author can fix it.

    For fix, see here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic