WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Admin Branding
Upload buttons don't seem to work (4 posts)

  1. Honor_MacDonald
    Member
    Posted 3 years ago #

    The buttons for uploading logos in the admin area don't work in Chrome (didn't test other browsers)

    I expect it'd still work if you use a path... But I just replaced it instead.

  2. traceelements
    Member
    Posted 3 years ago #

    Upload button doesn't work and neither does adding a path. Using WP 3.1.2

  3. andres_314
    Member
    Posted 3 years ago #

    I tried to implement it, but I found two problems that I think is due a problem with new wordpress version. The first one, in the file custom_admin_branding.php in the line 162, I have to change the way as it get the url of the site for the include of the ColorPicker.js, so I change this:

    <script type="text/javascript" src="<?php echo $site_url; ?>/wp-content/plugins/custom-admin-branding/js/ColorPicker.js"></script>

    with this:

    <script type="text/javascript" src="<?php echo $site_url; ?>/wp-content/plugins/custom-admin-branding/js/ColorPicker.js"></script>

    The second problem is that the plugin doesn't include the js file of thickbox. And here I'm stack, because I added it manualy, but is still not working. I'm working on it, if I can solve the problem I will let you know. Although it will be great if the author give as support.

  4. andres_314
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry, this is the line that I change:

    <script type="text/javascript" src="<?php echo site_url(); ?>/wp-content/plugins/custom-admin-branding/js/ColorPicker.js"></script>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic