WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vimeography
[resolved] Upgraded to WP 3.8. Vimeography plugin doesn't work anymore (11 posts)

  1. 2em.creative
    Member
    Posted 8 months ago #

    The plugin was working fine until the latest WP upgrade. Now, the featured video ignores the max width parameter, and the thumbnails for the other videos appear one below the other as a bulleted list. Any help is appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/vimeography/

  2. KevinAWolfe
    Member
    Posted 8 months ago #

    Same issue here. I might look for a work around but and update would be better.

  3. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Can you guys provide a link to pages that you're seeing the issue on? I'll have a look and see what's up.

    Dave

  4. 2em.creative
    Member
    Posted 8 months ago #

    @Dave Kiss

    This is the page - http://jayanthikumaresh.com/media/#video

    I currently have an error message listed.

    The shortcode I use is [vimeography id=1]

    Here's a link to a screenshot of what happens when I use the shortcode on the page. The featured video is supposed to only be 550px wide, and the thumbnails in the same row.
    http://jayanthikumaresh.com/wp-content/themes/kumaresh/assets/vimeography-issue.png

    Any help is appreciated! I'm not a developer so I am really out of my depth here. Thank you.

  5. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Can you set up a test page showing the issue? I'll need to look at the code to see what problem you're actually running into.

    Dave

  6. 2em.creative
    Member
    Posted 8 months ago #

    Dave,

    It's hard to replicate the exact issue on a test page, so I've just added it to the live page.

    Please let me know when it is okay for me to revert to the maintenance message.

    http://jayanthikumaresh.com/media/#video

    Thanks!

  7. KevinAWolfe
    Member
    Posted 8 months ago #

    The site I'm working on is also private, but looks to be having the same issue as 2em.

  8. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Thanks for the link. Can you guys open support tickets at vimeography.com/contact - I'd like to investigate this further in your environments if possible.

    Dave

  9. 2em.creative
    Member
    Posted 8 months ago #

    Dave,

    I just created a support ticket.

    Thanks!

  10. KevinAWolfe
    Member
    Posted 8 months ago #

    Submitted. Thank you much!

  11. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    I think this was an isolated issue, so I am marking this resolved, but feel free to post if you are experiencing any trouble or open a support ticket at the url listed above.

    Dave

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic