WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Upgraded to new version. Archives will not Display images (5 posts)

  1. nerdgear
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi I have a three part problem. Last year I imported my old blogger blog into my wordpress install. Things were fine. Images were displayed. etc.

    Now I have upgraded to the latest version of wordpress and I have three main problems which I cannot solve.

    1:All of my images which were imported from my old blogger account no longer show.
    example
    http://nerdkore.com/?m=200511

    2;Whenever you click on the archives. None of the images will show. However, if you click and go directly to the post the image will be there.
    example
    http://nerdkore.com/?m=200712

    3:Fomatting has become totally screwed up in any post that contains anything which is embedded multiple times. This is troublesome as I use a lot of youtube videos as well as the mp3 plugin for my posts.
    http://nerdkore.com/?page_id=405

    I have tried using many different themes including the default theme and the pages always have the same errors. Any help would be greatly appreciated!!! Please. Someone Help!

  2. scribu
    Member
    Posted 5 years ago #

    All 3 problems are probably theme related.

    1: The images don't show because you are viewing the_excerpt(), not the_content()

    2: same as 1.

    3: How do you mean "anything which is embedded multiple times"?

  3. nerdgear
    Member
    Posted 5 years ago #

    Unfortunately it continues to be screwed up under even the wordpress default theme. You can view here what it looks like under this theme.

    Here's a page where I had embedded more than one youtube video, as well as used the mp3 plugin in a single post. As you can see. the formatting of the page has gone from a simple blogging cascade to this mess.

    http://nerdkore.com/?page_id=405

    Everything worked fine before the upgrade. Also, now I notice when using the default theme it does not show my archives at all, and also does not allow me to add them as a widget via the dashboard.

    Here's how the "older entries" also appear.

    http://nerdkore.com/?paged=2

    totally screwed.

    Thanks a lot for your time. This problem has been driving me crazy forever!

  4. nerdgear
    Member
    Posted 5 years ago #

    ok. I did find a theme which works and seems to fix the problem concerning the archives. So I believe you were correct concerning your first assumtion. However I don't really like the theme I found that makes it work. Would like to find the problem so I can switch to a nicer looking theme.

    "The images don't show because you are viewing the_excerpt(), not the_content()"

    So. What and where is the code I need to change from the_excerpt() to the_content() ??

    Thanks again

  5. Justin Tadlock
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'd start by looking in the archive.php file. If you don't have one, then look in the index.php file.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic