WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Upgraded to 3.3 and Lost Menu Colors (4 posts)

  1. rickytherhino
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just upgraded to WP 3.3 and now my menu color went from black to white and I can't get it to return back to normal. How can I fix this? It only does it on the homepage. If I go to another page it displays correctly...

    http://www.nexusenergycenter.org

  2. Chip Bennett
    Theme Review Admin
    Posted 2 years ago #

    What Theme are you using?

  3. rickytherhino
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using graphene

  4. silverks
    Member
    Posted 2 years ago #

    It appears that all the custom link menu items that are parents to other menu items are given the current-menu-item class (and others like current_page_item) by WordPress. This occurs when using the default TwentyEleven theme as well, so it's probably not a theme issue. I've also tried deactivating all plugins and the same problem occurs.

    Also, it happens on some WordPress sites but not others, even when installed on the same server (but PHP configs between the sites may differ).

    If anyone figures out that it is a Graphene theme issue, let me know and I'll be happy to fix it.

    Edit: I found another topic with the same issue but using different theme here: http://wordpress.org/support/topic/multiple-current_menu_item-on-home-page-after-upgrade-to-wordpress-33

    Don't know if there's a merge topic function?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic