WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Website wont load after upgrading to 2.9 :( (9 posts)

  1. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    I automatically upgraded my wordpress site to 2.9, got the maintainence error page, deleted it from the root folder and now my website wont load.. just a blank white screen.

    So annoyed because this happens on every new upgrade.

    My website is http://www.visitlocal.co.uk

    Need to get it up asap, it's not a good look for my business.

    Thanks :)

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Try resetting the plugins folder by FTP and renaming your current theme's folder.

  3. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    hmm ok, do you think it'll work if i delete all the plugins instead?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    If you can live without them for the time being, yes - it would have the same effect.

  5. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    Deleted all the plugins but it's the same problem, blank!

    Aghhh this is really bad, starting to hate wordpress.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Can you try manually uploading the 2.9 files using ftp? Everything except your wp-config.php file and the wp-content folder.

  7. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    Oooh that's risky, not sure how to do that.

  8. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    Actually ignore that last comment ... read it wrong.

    I'll try uploading them again.

    Thanks!

  9. naweedshams
    Member
    Posted 4 years ago #

    :D

    Your a life saver! It's managed to work, got my website back.. although havent checked the back system yet.

    Thanks again!!

    Naweed

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic