WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Upgrade to 3.5.1 add media button and visual editor not working (6 posts)

  1. fr33lanc3
    Member
    Posted 1 year ago #

    Upon upgrade to 3.5.1 the add media button and visual tab no longer work. (click and nothing happens).

    No plugins are installed.

    Adding define('SCRIPT_DEBUG', true); to wp-config and the code works.

    Error console shows
    Type Error: e is undefined

    Theme is using current version of jquery (1.8.3)

    Any insight would be appreciated! Thanks

  2. andrewmills
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sounds like a jQuery conflict to me. You've tried deactivating plugins and temporarily using the TwentyTwelve theme, I take it?

  3. Deacon_Blues
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here.

  4. lakeforkguide
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting this message does anyone know how to fix it?
    Error 2013-02-09_L…ry Paris.jpg The uploaded file could not be moved to D:\Hosting\7364517\html/wp-content/uploads/2013/02.

  5. Jess
    Member
    Posted 1 year ago #

    @lakeforkguide:

    Forum_Welcome

    "Unless you're having 100% without any doubts or variation, the exact same problem, do not post in someone else's thread. Start your own topic."

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Same goes for @Deacon_Blues - "me too" and "same issue" is not the way to get help on these forums.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic