WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] Upgrade to 3.4 - Eror upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F (10 posts)

  1. cucu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have upgrade to WP 3.4. When it's finish, I can see my website http://www.artikelunik.com, but I cann't login to admin area (www.artikelunik.com/wp-admin). It's redirect me to http://artikelunik.com/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F.

    How I resolve this??
    Thanks :D

  2. cucu
    Member
    Posted 1 year ago #

    1. Log in to FTP
    2. Downgrage to WP 3.3.2
    3. Log in to wp-admin
    4. Upgrade to WP 3.4

    Thanks :D

  3. labswift
    Member
    Posted 1 year ago #

    hello cucu I have the problem that when I try to log into my wp-admin page I get this

    http://besthollywooddj.com/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F

    How do I downgrade my wp page so I am able to fix this.....please give simplified directions to fix this error with ftp

    Thanks very much!

  4. cucu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is my step :

    1. Log in to FTP or CPanel, example mydomain.com:2082
    2. Downgrage to WP 3.3.2 manually,
    Please read the tutorial here http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress
    after you finish downgrade,
    3. Log in to mydomain.com/wp-admin
    4. Upgrade to WP 3.4

    Thanks :D

  5. chowsir
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you are getting the yoursite.com/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F error, this worked for me: Navigate via FTP to your installation. Check to see if the upgrade.php file is there. If not, download WordPress 3.4.2 from http://www.wordpress.org. Unzip the download and navigate to the wp-admin folder. Locate the upgrade.php file and FTP it to your installation. Somehow the in-app update process download was corrupted and missed the required upgrade.php which the redirect points to after the update. Good luck!

  6. vinvoyage
    Member
    Posted 1 year ago #

    @chowsir
    Thank you thank you! This worked! I've been struggling with this for 2 days (same problem as cucu), and the fix was simple! Wish I'd found this post yesterday, but so happy it is fixed.

  7. wpsimon3
    Member
    Posted 1 year ago #

    chowsir,

    You just saved me from so much frustration. Thank you!

  8. kickstartsearch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you... i had this issue with a couple of sites... Huge kudos for the suggestion.

  9. bluejayfrost
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you @chowsir!

  10. meganbushfl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you Chowsir... Had this problem for over a month. This straightened it right out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic