WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Upgrade from 3.1.4 to 3.2 gives fatal error (17 posts)

  1. mcasdorph
    Member
    Posted 2 years ago #

    After upgrading I get the following:

    "Fatal error: Call to undefined method Arras_Widget_Tag_Cloud::WP_Widget_Tag_Cloud() in /home/content/80/7413980/html/wp-content/themes/arras/library/widgets.php on line 404"

  2. mcasdorph
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks, I'm up and running again

  3. deebeamone
    Member
    Posted 2 years ago #

    GUYS PLS can someone help me out pls. i upgraded my site and nw i cant log on to it and the website is showing this Fatal error: Call to undefined method Arras_Widget_Tag_Cloud::WP_Widget_Tag_Cloud() in /home/deebeamc/public_html/wp-content/themes/arras/library/widgets.php on line 404

  4. mcasdorph
    Member
    Posted 2 years ago #

    deebeamone, you'll have to log into your server via FTP and change it there.

  5. deebeamone
    Member
    Posted 2 years ago #

    how do i do that please

  6. mcasdorph
    Member
    Posted 2 years ago #

    Use a FTP Client (I use Filezilla) and use the FTP login credentials (username and password) that your hosting company assigned to your hosting account. That looks to be your only option at this point!

    If you dont know your login details.. email me at mcasdorph@gmail.com and I'll help you further.

  7. ziadmasry
    Member
    Posted 2 years ago #

    To fix this, /library/widgets.php from:
    find

    function Arras_Widget_Tag_Cloud() {
        $this->WP_Widget_Tag_Cloud();
    }

    change to

    function Arras_Widget_Tag_Cloud() {
        parent::__construct();
    }
  8. ladyshampoo
    Member
    Posted 2 years ago #

    OMG, I love you, ziadmasry!! ♥

  9. Donald
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you ziadmasry, very helpful. Cheers.

  10. chrisboy2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just upgraded automatically to 3.2 and now I get this when I try to open my blog...

    Warning: require_once(/misc/19/282/315/870/0/user/web/odriscollimaging.com/wordpress/wp-includes/class-json.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /misc/19/282/315/870/0/user/web/odriscollimaging.com/wordpress/wp-content/plugins/tweet-this/tweet-this.php on line 145

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/misc/19/282/315/870/0/user/web/odriscollimaging.com/wordpress/wp-includes/class-json.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /misc/19/282/315/870/0/user/web/odriscollimaging.com/wordpress/wp-content/plugins/tweet-this/tweet-this.php on line 145

    I have a lot of posts there relating to my work and I dont really want to do a fresh install...any ideas on what I need to do to get this running again?

    if you want the url its at;
    http://www.odriscollimaging.com/wordpress/

  11. optimisticfriend
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thx. ziadmasry - that worked great!

  12. mozamjer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks alot ziadmasry it was very helpful :")

  13. kezza2050
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem - solved with Ziadmsry solution - Thanks

  14. ေအာင္သန္းစိုး
    Member
    Posted 2 years ago #

    really really thanks ziadmasry ...

  15. Peder Allen
    Member
    Posted 2 years ago #

    really really thanks ziadmasry ...God bless you!.. sincerely..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags