WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] Upgrade and ALL albums disappeared and (12 posts)

  1. outbuildings
    Member
    Posted 1 year ago #

    Upgraded to the most recent version today.

    Since then ALL of my albums on my website do not show up:
    http://www.outbuildings.ca/photo-albums/101-200-sqft-photo-galleries/

    An ALL of my galleries have switched to an integrated slideshow and ALL photos are out of focus badly:
    http://www.outbuildings.ca/customer-testimonials/dwelling-shed-compound/

    No matter what changes I make nothing actually fixes the issue.

    Please help my website mid as well be offline.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. girathryn
    Member
    Posted 1 year ago #

    The same thing happened to me! Albums are totally gone - but the short codes are all still there.

    I also have the same problem with galleries created from tags (nggtags gallery=xyz) - that fuzzy slideshow thing showed up.

    My site: http://thealternativebride.com

  3. outbuildings
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yup that's exactly my situation.

  4. girathryn
    Member
    Posted 1 year ago #

    If this helps the developers, this page has the short code [ album id=2 template=extend ]:

    http://www.thealternativebride.com/photo-gallery/

    And this page used to just be thumbnails that you could click on to open up a lightbox but now is the weird slideshow. It was created with the short code [ nggtags gallery=unique ]:

    http://www.thealternativebride.com/bridal-bouquet-pictures-unique-wedding-flowers/

  5. outbuildings
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anyone?

  6. MARijlaarsdam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem (wordpress 3.5). Any solutions? Tnx!

  7. outbuildings
    Member
    Posted 1 year ago #

    the GALLERYVIEW plugin caused the issues for me. I uninstalled it and the problem went away.

  8. girathryn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Outbuildings - thank you sooo much! Uninstalling the Galleryview plugin fixed it for me, as well. I don't even remember installing that plugin... weird.

  9. MARijlaarsdam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unfortunately I have no such plugin installed... Problem remains, but the flash slideshow does work (on supported devices only unfortunately). Tnx!

  10. JeremyEnglert
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue. All of my images no longer load and I can't even access them through the back-end. Any ideas?

  11. girathryn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would recommend playing around with disabling any plugins you have installed, especially newer ones... sorry, I know that's not a great answer but plugin incompatibility is so often the issue with WordPress problems...

  12. jvkfotografie
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue for 2 WP websites. The problem appears 2 weeks ago. I think by updating WordPress / Nextgen!

    I tried to uninstalling plugins / de-activate them, but no results.
    I changed the website url in the nextgen settings and the website settings but no results. The images are still there, but they don't open when I click on the album!

    These are the websites:
    http://www.jvkfotografie.nl/concert-theater/
    http://www.reis.jessevanklaveren.nl/?page_id=35

    There is a solution: You can add a page for every different album (no global gallery page) but I don't want this.

    Does anyone know if this is a problem of nextgen or wordpress?

    Please help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.