WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] upgrade 3.5 (14 posts)

  1. tylerqford
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded to 3.5 and the content editor is not working. I can not edit old posts or create a new post.

    Any idea as to when WP will push out a new update?

  2. keesiemeijer
    moderator
    Posted 1 year ago #

    Are you using the BulletProof Security plugin:
    http://wordpress.org/support/topic/post-editor-missing-in-wp-35-after-upgrade?replies=37

    - reading the troubleshooting 3.5 master list to see if any of your problems is listed there: http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    - flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches.

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder from a fresh download of WordPress. by using FTP or whatever file management application your host provides (Manual Update).

    - re-running the upgrade via wp-admin/upgrade.php

  3. tylerqford
    Member
    Posted 1 year ago #

    still not working.

  4. keesiemeijer
    moderator
    Posted 1 year ago #

    Could you elaborate a little bit more.

  5. tylerqford
    Member
    Posted 1 year ago #

    My content editor is not working. I cannot edit post or create new posts. It is completely blank.

  6. keesiemeijer
    moderator
    Posted 1 year ago #

    Are you using the BulletProof Security plugin?
    So you did all the troubleshooting steps (deactivating all plugins, switching to the default theme, re-uploading all files & folders)?

  7. tylerqford
    Member
    Posted 1 year ago #

    I deactivated all plugin and still not working.

    I don't know how to re upload all files and folders. My site is working so I don't want to mess that up. I am afraid that if I start messing with stuff I will mess my site up.

  8. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 1 year ago #

    Well, if you don't "mess" with stuff, then you can't actually fix the problems you're having.

    Your issue in particular is most likely a problem with your .htaccess files in some manner. A took a look at your site, and the main problems are definitely coming from bad rules you have in there somewhere.

    If you have an .htaccess file in the wp-admin folder, then delete it. It should not be there.

  9. k0nsl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Samuel Wood (Otto) says:

    If you have an .htaccess file in the wp-admin folder, then delete it. It should not be there.

    Elaborate on that, please.

    -k0nsl

  10. Willem 2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Otto, thank you very much! The problem is solved. There was a .htaccess file in the wp-admin folder. I removed it. I didn't put it there myself but I think that there was a safety plugin which has done it. I don't know which plugin.

    Do you tell me that there are bad rules in this file? Can you tell me how I can fix this?

  11. evonmoos
    Member
    Posted 1 year ago #

    new media manager does not work! When I finished the upgrade to 3.5 german (without error), I recognized that I can't insert medias into an artcitle. I also can't upload new images. Opening the Media I see all the images I already have uploaded bevore. What is going on there??

  12. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  13. Tanvir Hafiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    This WILL solve it. i found it here. u have to add some lines to your wp-config.php. sad that its broken. real sad :(

  14. Tanvir Hafiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oops. forgot the link. here it is

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags