WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Upgrade 2.6.3 killed my Blog - please help! (4 posts)

  1. robbell
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    last night when I upgraded my db to the latest version, something very odd has happened - it's vanished from the http://www.robbellblog.com url but you can still see it at robbellblog.com - I've checked my DNS settings at my host and the www should autoresolve to same ip.

    Further to that problem, my login screen has vanished altogether - from either url. I've restored everything from a back-up to pre-upgrade - all the files and the database, but the problem hasn't gone.

    Can anyone help? I've never had any problems installing or upgrading WP before!

    Thanks in advance,

    Rob

  2. robbell
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've tried clearing my cache and cookies several times to no avail, I should add

  3. robbell
    Member
    Posted 5 years ago #

    In the end, I deleted everything on the domain and restored from a week old backup - that did the trick! Then upgraded to 2.6.3 and it worked first time - yay! If only I'd seen the post yesterday that said that you only needed to upload 2 new files for 2.6.3 - could have saved a day.

    I might not be so quick to update without reading everything for 48 hours first next time!

  4. WebDev WaxLotus LLC
    Member
    Posted 5 years ago #

    The moderator Samboll stated `

    actually there are 4

    wp-admin/includes/media.php
    wp-content/plugins/akismet/akismet.php
    wp-includes/class-snoopy.php
    wp-includes/version.php
    `

    in case others read this. I thought there were 2 too but didn't diff.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic