WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Upgrade 2.2 to 2.3 turned site into spam site (12 posts)

  1. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    I followed the instructions to upgrade my website, prrag.com, to WordPress 2.3, including running the upgrade.php script

    my site went from this

    http://blastmagazine.com/images/prragold.JPG

    to this

    http://blastmagazine.com/images/prragnew.JPG

    PLEASE HELP

  2. giovanealex
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm no expert on WP but you must give detailed information on what you've exactly done.

  3. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    I followed the instructions here http://codex.wordpress.org/Upgrading_WordPress

    I overwrote my old files with the new 2.3 files. Then I ran the upgrade.php script, which ran for 3-4 minutes without any error messages.

    I went back to my website, prrag.com, and it was completely changed with an internal server error and this weird information.com site on it

  4. Chris_K
    Member
    Posted 6 years ago #

    this weird information.com site on it

    Your host provided that for you.

    Did you disable all plugins before upgrading?
    Are you able to get to your admin stuff? http://www.prrag.com/wp-admin/

  5. MichaelH
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'd consider deleting the WordPress files and reuploading as per the Step 7 and 8 in Upgrading_WordPress_Extended.

  6. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    Can not get to the wp-admin folder. All folders and files redirect to the site in the screenshot

  7. fhdogs
    Member
    Posted 6 years ago #

    Revert to your backup, then make sure you disable all the plugins before upgrading.

  8. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    Okay I deleted all the files and replaced them per steps 7 and 8 in the expanded instructions. That appeared to fix the problem. Thanks MichaelH!

  9. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    It is still giving me the same error on some of wp-admin pages like
    http://prrag.com/wp-admin/options-general.php

  10. bmediaventures
    Member
    Posted 6 years ago #

    Weird -- the site was working fine when I followed steps 7 and 8 and now, all of a sudden it's right back to the way it was when I posted

    http://www.prrag.com

  11. fhdogs
    Member
    Posted 6 years ago #

    looks fine to me. Check your cache.

  12. Doodlebee
    Member
    Posted 6 years ago #

    yep - looks fine to me, too.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic