WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Related Posts
Updated to v.2.6 - now none of my posts appear (4 posts)

  1. pmcgilvray
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just updated to v. 2.6 and now none of my blog posts appear.
    I have tried different themes with the same results. If I deactivate the plugin, my posts are there. Thoughts?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. pmcgilvray
    Member
    Posted 1 year ago #

    btw, I also completely deleted the plugin and re-installed with same results.

    Here's what I found in my PHP error logs at the time of the upgrade:

    [13-Mar-2013 20:37:54] PHP Warning: include_once(/home2/thevega3/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/wp_related_posts.php) [<a href='function.include-once'>function.include-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/thevega3/public_html/wp-settings.php on line 195
    
    [13-Mar-2013 20:37:54] PHP Warning: include_once() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '/home2/thevega3/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/wp_related_posts.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php:/usr/share/pear') in /home2/thevega3/public_html/wp-settings.php on line 195
  3. jureham
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    It looks like wordpress couldn't find /home2/thevega3/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/wp_related_posts.php on your server.

    Please check if the file exist. If it doesn't try to download and extract the plugin manually. If that doesn't work either please try 2.5 again.

    The only change between 2.5 and 2.6 I can think of is the size of the plugin, which went up from 0.95MB to 1.05MB. Maybe your server doesn't like that.

    Best, Jure

  4. pmcgilvray
    Member
    Posted 1 year ago #

    The file does exist.
    I deleted all and added manually - same result.
    I installed 2.5 and everything works fine again.
    2.6 definitely breaks my site, not sure why.
    http://theveganroad.com/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.