WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Disable Title
[resolved] Updated to latest (0.9) - and it stopped working (11 posts)

  1. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi

    I just updated to plugin from 0.8 to 0.9, with the result that all my titles are showing on my page. Is it possible to go back to the 0.8 version?

    / niwin

    http://wordpress.org/plugins/disable-title/

  2. Frank Staude
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi niwin.

    Unfortunately I can not reproduce the problem locally.

    Can you please tell me which theme you are using? What page types make the problem (page, post, cpt)? And what settings of the plugin you use for the sides abusive?

    You can also send screenshots. If you do not want to put the public, they send me an email to frank@staude.net

    Older versions of the plugins you can download under http://wordpress.org/plugins/disable-title/developers/

    Frank

  3. Frank Staude
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi niwin,

    If your theme does not output the posts on the WordPress Loop, this could lead to the described problem.

    You can test it. Change the line 102 from file class-disable-title.php from

    if ( ! $id || ! in_the_loop() ) {

    to

    if ( ! $id ) {

    If that solves your problem, let me know. Then I build the plugin, which is this check optional.

    Frank

  4. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi Frank

    The loop thing on row 102 did the trick! If you're curious about the theme, I'm using Mila (http://spab-rice.com/wordpress/mila/) and the site is lisacarlen.se/dev.

    Million thanks - and great plugin btw!

    / N

  5. Frank Staude
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi niwin

    I will rebuild the plugin, so that the restriction to the loop is optional. Btw, i found no download link on http://spab-rice.com/wordpress/mila/ so i can't test with mila.

    Frank

  6. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Great!

    Mila is not free, so thats probably why... But with the fix of making the loop optional, it will work on Mila, since this worked for me.

    Thanks again!

  7. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hey, one more thing...

    I just noticed that the fix didn't remove the titles on my portfolio entries. The reason that you can't see them is that I manually made them the same color as the background (this was before I found your plugin). If you look at this entry and highlight the area beneath the image, you see the title. How come its still there? Before I updated, they where hidden by the plugin..

    http://lisacarlen.se/dev/portfolio/8/

    any ideas?

    / N

  8. Frank Staude
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi,

    I do not know what you mean. As you can see on the screenshot, the H1 for the title is empty and also in the marked area of ​​the page no title can be seen.

    http://screencast.com/t/CwqzfHQ4sCYL

    Can you make a screenshot where you can see the problem?

    Frank

  9. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hmm.. dont know if this is cache related - but when I open one of the top entries (some of the ones in the bottom has not checked the check boxes) the title is shown. Then when I reresh, the title disappears.

    I also changed the color of the headings back to dark, so it is instantly visible. Could you check again and see if the titles are there for your to? Possible try with another browser if you cant replicate the problem at first..

    / N

  10. niwin
    Member
    Posted 9 months ago #

  11. Frank Staude
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi,

    i can see it on http://lisacarlen.se/dev/portfolio/h/ but not on http://lisacarlen.se/dev/portfolio/8/

    Please send me an mail to frank@staude.net

    Frank

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.