WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
[resolved] Updated to 2.1.16 (13 posts)

  1. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    Been using slideshow and very happy with it.

    Using WP 3.4.2, updated slideshow to 2.1.16 in Development environment. Production environment at wordsfulloffeelings.specialwhite.com still working with 2.1.15.

    In dev env, I got this error after updating that prevents the slideshow from showing correctly:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPluginPostType.php on line 352

    Deleted plugin, re-installed it but with no improvements.

    Happens on frontend and backend while trying to edit slideshows. Slideshow data is not pulled from database.

    Can you provide some insight?

    Thanks,

    Pedro Branco

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Pedro,

    Thanks for reporting this issue, I'm going to have a look at it right away and probably provide a new release within a couple of hours.

    Best regards,
    Stefan

  3. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Stefan.

    If I can provide more info or if access to the live dev environment can help, drop me a line.

    Best regards,

    Pedro Branco

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Pedro,

    The error is probably caused by the slideshow's setting data that's become corrupt. The error should be prevented from occurring in the next version, but the settings data is probably reset.

    To test if the error is now resolved, it would be wonderful if you could test it out by downloading and installing this version of the plugin and letting me know if it really did solve your problem. After that I'll be able to safely release version 2.1.17.

    Thanks in advance

    Best regards,
    Stefan

  5. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Stefan,

    Ok, I'm on it.

    Thanks for the excellent SLA. Will provide feedback in a couple of minutes.

    Best regards,

    Pedro Branco

  6. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Stefan,

    Slideshows are not displayed, but no errors are present.

    My slideshows were now empty so I edited those and added new pics and links without problems. Despite this, images and links are not showing up in frontend. Slideshow images are not ok in backend.

    In short, backend seems ok after adding new images and setting slideshows options. No output is displayed in frontend.

    Best regards,

    Pedro Branco

  7. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Pedro,

    That's strange, could I perhaps see the slideshow on your development environment?

    Best regards,
    Stefan

  8. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, no stress. Login at dev.wordsfulloffeelings.specialwhite.com
    http user:
    http pass:

    Backend access was created for you just now:

    Login at dev.wordsfulloffeelings.specialwhite.com/wp-admin

    user:
    pass:

    will edit this post for obvious reasons after you login.

    Thanks,

    Pedro Branco

  9. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks, I'm logged in.

  10. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, I thank you.

    Edited it.

  11. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see that the only slideshow you've added images to, isn't the slideshow you're using on the page. The slideshow you use on the page is called 'Teaser Português'.

    When I added an image to it, it worked like it should.

  12. Pedro Branco
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using 2 according to the category.

    My bad. I'm glad it's working properly.

    It's resolved, then.

    Thanks for all your help.

    Best regards,

    Pedro Branco

  13. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No problem, you're very welcome.

    Best regards,
    Stefan

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.