WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Nmedia MailChimp Widget
[resolved] Update to 3.2.3 broke form. Loader just spins indefinitely. (8 posts)

  1. abinterfaces
    Member
    Posted 1 year ago #

    The widget can be seen in the footer at http://www.abinterfaces.com. I just launched my new site yesterday and it worked. But after updating the plugin today it suddenly broke the form's functionality.

    After pressing the "subscribe" button the loader just spins indefinitely. I have tried reinstalling, reconfiguring etc and cannot get it to work again.

    Any thoughts?

    Thanks in advance as your help is greatly appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nmedia-mailchimp-widget/

  2. N-Media
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    make sure you have setup plugin options again. may be some data is lost.

  3. abinterfaces
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did. I mentioned that I "reconfigued etc". I reinstalled and reconfigured everything from scratch, created new forms with new shortcodes, and it still doesn't work.

    Do you have any suggestions?

  4. abinterfaces
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried it again and just got this error within WordPress:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aplayerb/public_html/wp-content/plugins/nmedia-mailchimp-widget/nm_mailchimp.php on line 334

  5. N-Media
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    A BIG SORRY for this bug in prev version ;-{

    I just updated to version 3.2.4, , Please update to new version, it will fix all kind of warning/errors.

    Must share when fixed here.

    Cheers.

  6. abinterfaces
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay. We are getting closer. :)

    I just found that if I add a group (and it adds a checkbox to the form on my website which I check when submitting) it then appears to go through. I only have one newsletter though and don't want different groups. Is there a way to make it submit without my having to groups that I don't actually need?

    Thank you so much for you help with this!

  7. abinterfaces
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now that the error is gone I figured the rest out! You have to check 'interests' and then uncheck 'groups'. Now the forms submit properly and without showing the checkbox(s).

    Thank you again for all of your help and for a really useful plugin. Your hard work is appreciated.

  8. N-Media
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for loving, caring and sharing it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags