WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Related Posts
[resolved] Update 2.8 causes page to fail (10 posts)

  1. Tazumm
    Member
    Posted 9 months ago #

    I saw that there was an update to the WordPress Related Posts this morning. Before updating it my site was fine. I made no other changes or updates aside from WordPress Related Posts. Now with the plugin active when you view a post it displays the following errors after the featured image and before the content. The related posts don't show at all. Help resolving this would be wonderful. Thanks in advance.

    I currently have the plugin inactive because it does me no good on. I can turn it on briefly to show you what I mean. Just let me know.

    My site is: http://www.dailyandroidreview.com
    I am using one of the 'Nimbus' themes.
    And here is the error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/daily/public_html/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/thumbnailer.php on line 221

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. jureham
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi Tazumm,

    thanks for reporting the problem. I pushed a possible fix to the development channel. Please test it out.

    http://downloads.wordpress.org/plugin/wordpress-23-related-posts-plugin.zip

    Best, Jure

  3. Tazumm
    Member
    Posted 9 months ago #

    After deleting the old version, the download you offered fixes the issue, now just to wait and see if the thumbnails come back. Thanks for the super quick response and help!

  4. jureham
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi Tazumm,

    I see the thumbnails aren't coming back :(

    If you have time to help us debug it, please send us an email to support@zemanta.com.

    Thanks.

  5. mnng1984
    Member
    Posted 9 months ago #

    Had same issue 1 hour ago... I just deleted the new v. 2.8 and instead downloaded the old v. 2.7 from development tab where u find all versions.

    Activate v. 2.7 and u good 2 go.. ALL my thumbnails came back and showing as they should :)

  6. jjop215
    Member
    Posted 9 months ago #

    Where I can download de V2.7 to restore my tumbnails?

  7. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey!

    You can find our older versions on the developers page: http://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/developers/

    But we would also love to take a closer look at your broken thumbnails, if that's OK with you. Just send us the links to your blogs (or email them to me at support@zemanta.com) and we'll gladly take a sneak peak. This way we'll hopefully get to the bottom of this thumbnail-gate.

    As always — any feedback is more than appreciated!

    Take care & thanks for all your help!

  8. Tazumm
    Member
    Posted 9 months ago #

    Well I downgraded back to 2.7 and still wasn't getting thumbnails, so I went back to 2.8. Here's the link to my site it you want to check it out:

    Daily Android Review
    Still no thumbs.

  9. jjop215
    Member
    Posted 9 months ago #

    my site is Riete a Morir, I'm ussing v2.8 now

  10. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hey @Tazumm & @jjop215, are any of your images set as featured in your blogposts? If not, could you set them as featured and see how does that help you out?

    Thanks for updating us on that and sorry for the late reply!

    Take care!

    Silvo

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic