WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Link View
[resolved] Unwanted line breaks (3 posts)

  1. fruktpirat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    First of all, this plugin is great! Thank you very much.
    I have the same problem macdonjo mentions in his review, the unwanted line breaks between the marker and the list item. Is there a better way to fix this than removing the list symbol altogether? Right now I've tweaked the CSS to position the marker outside, and using a background image as marker, but this complicates things for the other people using my site.

    Without messing with the CSS, this:
    [linkview cat_name="Ledelse / Markedsføring / Forretninger" link_items='{ "name_l": "", "description": "- " }' ]
    looks like this: http://i.imgur.com/Pp5Fj2O.png.

    Any help is appreciated!

    http://wordpress.org/extend/plugins/link-view/

  2. mibuthu
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think it must be a theme/css issue. If I try your shortcode with one of my categories in my site everything looks fine.
    Perhaps you can try to switch to a standard theme like twenty twelve temporarily. Then you can check if the problem is still there. If not you have to change the css of your theme.
    If you can post the link to the page I can have a more detailed look to the html code and your css styles.

  3. MtGamberWesbiteDesign
    Member
    Posted 5 months ago #

    I had the same issue and list_symbol=none didn't work for me - the symbol still appeared for some reason. However using vertical_align=top worked for me even though I was not displaying an image.

    Cheers,
    Karen

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.