WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 'unkown table' error - MySQL's sudden dislike for wp_postmeta (2 posts)

  1. jcdesign
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm working away on this site, and suddenly when I try search, I got the following error. Okay, the following 2 errors:

    WordPress database error: [Unknown table 'wp_postmeta' in where clause]
    SELECT max(post_date) FROM wp_posts WHERE (1=1) AND (((post_title LIKE '%english%') OR (post_content LIKE '%english%')) OR (post_title LIKE '%english%') OR (post_content LIKE '%english%')) OR (wp_postmeta.post_id=wp_posts.id AND wp_postmeta.meta_value LIKE '%english%') AND post_date_gmt <= '2006-01-06 23:45:59' AND ((post_status = "static" or post_status = "publish") OR post_author = 1 AND post_status != 'draft' AND post_status != 'static') GROUP BY year(post_date), month(post_date), dayofmonth(post_date) ORDER BY post_date DESC LIMIT 0,1

    WordPress database error: [Unknown table 'wp_postmeta' in where clause]
    SELECT min(post_date) FROM wp_posts WHERE (1=1) AND (((post_title LIKE '%english%') OR (post_content LIKE '%english%')) OR (post_title LIKE '%english%') OR (post_content LIKE '%english%')) OR (wp_postmeta.post_id=wp_posts.id AND wp_postmeta.meta_value LIKE '%english%') AND post_date_gmt <= '2006-01-06 23:45:59' AND ((post_status = "static" or post_status = "publish") OR post_author = 1 AND post_status != 'draft' AND post_status != 'static') GROUP BY year(post_date), month(post_date), dayofmonth(post_date) ORDER BY post_date DESC LIMIT 0,1

    I think it's the same thing twice, but it's too much for me.

    So, where did this come from? I'm running numerous plugins, and editing them, and everything is higgledy-piggledy, yes, but this feels very out of the blue. Search was working yesterday when I was trying to rig something. Mostly though, I feel like, I haven't messed w/ meta fields for a WHILE. I've added them in, and they seemed to have gotten to a relatively stable, bug-free state.

    Here's the URI where I got this: http://www.sistercarmen.org/test/?s=english

    Thanks for any and all advice,

    Jeremy

  2. jcdesign
    Member
    Posted 8 years ago #

    Okay, well, easy come, easy go.

    Sorry if you're reading this looking for answers—my only advice would be "wait a while and maybe it will go away". Because that's what happened to me. Now, admittedly, I was continuing to tinker like mad on the site. But I certainly never did something that conclusively got rid of the problem. It was just suddenly not there, kind of like Alderaan, but much better really.

    So, um,

    Never mind...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic