WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Unable to update my pages as "Publish" section has disappeared (3 posts)

  1. followthatpath
    Member
    Posted 1 month ago #

    Hi,
    I am using Word Press 3.9.1 and Weaver II (2.1.10) and am trying to update an existing page.
    I can make the text changes OK but of course when I come to update and publish there are no buttons there for me to use!
    I have 2 column pages and they all show Publish, Tags, Page Attributes, Featured Image as per normal and all have their little toggle arrows.
    Publish is shut down but the other 3 are open showing the options BUT the toggle doesn't work on any of them.
    This has never happened before I have been able to change, update and publish no problem but now, I don't know. I haven't changed anything, no new / updated widgets or themes. !!!!!
    All my pages are affected
    Can anyone help me please with ides or even a solution
    Glen
    http://www.followthatpath.co.uk

  2. Spyro webz
    Member
    Posted 1 month ago #

    hello,
    see the publish and click it the button will be appear.

    the button will still there but it will be fold up.

  3. followthatpath
    Member
    Posted 1 month ago #

    Thanks Spyro but as I said I have tried the toggle buttons but NONE of them are working - However:

    I've just logged on this morning and everything is back to normal, all the toggles are working and everything is A OK

    I'm happy with that, but still don't understand why it wasn't performing yesterday and would like to know if anyone has any ideas would appreciate them.

Reply

You must log in to post.

About this Topic