WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Unable to Publish New Posts. Loading to blank Page (3 posts)

  1. techstorm
    Member
    Posted 11 months ago #

    HI
    I’m having trouble publishing new posts on my site. Saving drafts result in blanket page.
    This error was pointed out to me by my hosting service:

    [01-Aug-2013 21:31:35 UTC] WordPress database error Got error −1 from storage engine for query SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN (‘post_tag') AND tr.object_id IN (22609) ORDER BY t.name ASC made by WP_List_Table->display, WP_List_Table->display_rows_or_placeholder, WP_Posts_List_Table->display_rows, WP_Posts_List_Table->_display_rows, WP_Posts_List_Table->single_row, get_inline_data, get_terms_to_edit, wp_get_post_terms, wp_get_object_terms

    [Signature removed by moderator per forum rules.]

  2. Disable all your plugins, change to default theme and try again. If that works then activate each plugin one by one to see which one is causing the issue. If that doesn't work then we can further troubleshoot.

  3. techstorm
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Patrick,
    Disabling the plugins appears to have worked. However, it’s the same plugins running now. Don’t understand what happened there.
    Anyway, thanks for your support.

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.