WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
Unable to Insert Slide (8 posts)

  1. talbrecht@albrechtgrp.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just installed Slideshows and am unable to add any slides. The button on the right is inactive. Tried using Firefox and Safari.

    Any suggestions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for reporting this, I'll see if I can find out what's causing it. I'm hoping to be able to fix it in the next release.

  3. mby_dk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem on a fresh install of WordPress 3.5.1
    The version of SlideShow is 2.2.11

  4. stexan78
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem and in the end of the page when i create a slideshow there is this error :

    Fatal error: Call to undefined function ts() in /home/XXXXXX/public_html/XXXXPortal/wp-content/plugins/civicrm/civicrm.php on line 618

    in case can help.

  5. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @mby_dk: Thanks for reporting your problem as well, I'll see what I can do.

    @stexan78: The error on your page probably stops the slideshow's slide inserter script from working. The error seems to be caused by a plugin called something like 'civicrm'. If you disable the 'civicrm' plugin, you should probably be able to insert images again.

  6. stexan78
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Stefan Boonstra : Thanks a lot for your quick hint and reply but i can't disable the CiviCRM plugin because is the CRM tha manage the entire blog.

    Could you try to install the civiCRM plugin and check why is blocking the script ?

  7. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm sorry, I can't test other plugins for compatibility with the slideshow plugin. Have you already contacted the CiviCRM forum with the error you're getting? They should be able to resolve this in an update.

  8. mby_dk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Stefan
    I just found out that my issue was caused by the Per Page Widgets plugin.
    Once I deactivated it, Slideshow works perfectly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.