WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Unable to create albums (7 posts)

  1. MPasc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi!

    I am amazed by the amount of features of this plugins, however when I have tried to use it I´ve got completely disappointed. The problem is that the Manage Album page reads After you create and select a album, you can drag and drop a gallery or another album into your new album below . I have created a gallery with pictures in it, then I have access to the Manage Album page and here I have tried to drag the gallery into the box on the left (the one with the title Album ID 1: name_of_album but there is not way.

    Is it a bug? I would love to use this plugin since it looks very complete and powerful.

    Thank you in advance,

    Maria

  2. toetde
    Member
    Posted 3 years ago #

    MPasc: you have the same problem with mine. I cannot drag any gallery into the album box on the left.

    please anyone know the problem?

  3. MPasc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Toetde,

    great, I can see that I am not the only one, and I guess that it must be failing for other people too.

    Nobody has an answer for us?? ;)

  4. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Check if you can see any script error in your browser, also disable other plugins for a test

  5. MPasc
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have disabled all the plugins and even the add-ons, but it did not work yet. I have tried in Chrome and Safari too but it does not work either. I have tried again in Firefox, keeping all the plugins and add-ons as disabled except Firebug and I have seen that I get the following error:

    jQuery("#previewpic").nggAutocomplete is not a function
    http://localhost/my_web/wp-admin/admin.php?page=nggallery-manage-album
    Line 170

    In addition to this, I had selected a picture for the gallery and it is not displayed either in the page where I get the error.

    I have look for the error in Google but the solutions I have found and tried have not worked for me. Any idea, please?? ;)

    Thank you in advanced

  6. MPasc
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have uploaded to WP 3.2.1 in order to try if it solved the problem, however it does not. It seems like if the function nggAutocomplete did not exist, but I do not why or where is the conflict. It is becoming annoying and frustrating...

  7. Matt Thiessen
    Member
    Posted 2 years ago #

    I ran in the same issue, but I don't have time to troubleshoot. I have a feeling that it might be related to miltisite because it works fine on the main blog but not on the others. My one minute workaround is to . . .

    INSERT INTO wp_6_ngg_album (id, name, previewpic, albumdesc, sortorder)
    VALUES ( LAST_INSERT_ID( ) , 'Homepage', '0', NULL , '' );

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.