WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social
[resolved] Unable to add profiles (27 posts)

  1. jackrabbitrocks
    Member
    Posted 1 year ago #

    When attempting to add new profiles either globally or personally, a new dialogue window will open requesting access to facebook or requesting login to FB if not logged in. However, after the dialogue window closes, no new profiles are added. I've tried this in Chrome and in Safari with both browsers having the same behavior.

    Are there any suggestions? I'm using the latest version of the plugin.

    Thanks for your help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social/

  2. jamietier5
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue here, looking for a solution. Thanks in advance for any help.

  3. jeff_ngan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the exact same issue, but with Twitter instead. Deleted all files related to the plugin and reinstalled, but no luck.

  4. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having the same issue.

  5. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here.. WP 3.5.1. I thought i was going nuts... glad its not just me.

  6. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    debug.txt suggests the problem is :

    ' [0] => Array
    (
    [message] => The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1. https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview.
    [code] => 68
    )

    )'

  7. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Make sure to upgrade to the latest version of Social, which uses the Twitter v1.1 API.

  8. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    Showing Version 2.9.1 in my plugins list.

  9. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    i have removed, reinstalled etc etc and still same issue occurs when i try to add the twitter account.

  10. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    this really isnt resolved. the topic says it is, but im using the latest version of the plugin and am having the same issue as the original poster (albeit on twitter no facebook)

  11. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah. I installed this today. :) It's not resolved. You won't get away that easy Alex! ;)

  12. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alex: It might be with the proxy the plugin is using? (https://sopresto.socialize-this.com/twitter/authorize/)

    The auth returns an error object about the plugin v1 being depricated (just like posted above) and the plugin doesn't handle it gracefully and just adds a blank/error user. (Like this: http://d.pr/i/AxoS)

  13. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    We sent a request to the team that maintains the proxy app earlier today, and will update this thread when we hear back.

  14. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great. Thanks!

  15. darkone338
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you sir!

  16. Viktor P.
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is it working now ?

  17. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Viktor: Nope.

  18. Viktor P.
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks!

  19. Alex King
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The proxy app has been updated and authentication is working again in our testing.

  20. feedmeastraycat
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worked for me to.

  21. Viktor P.
    Member
    Posted 1 year ago #

    Works flawlessly!

  22. jamietier5
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still not working for me... I really dont know what's wrong with it.

  23. jackjsnow
    Member
    Posted 12 months ago #

    Same issue here with the latest version of the plugin.

  24. Elitedcmag
    Member
    Posted 11 months ago #

    Having the same issue. Every time I add new accounts it kicks out all my accounts

  25. JustHenk-Jan
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same here, both facebook and twitter show "No Accounts". After clicking sign in with ... twitter goes to the API-sign-in page and lets me click authorize, afterwards it goes back to the adminpage and it still says no accounts.

    Facebook rushes trough the API-page (with seeing anything or being able to click anything) and ends up back on the admin page. Just to say No Accounts.

    Same goes for the accounts in my profile page, both unable to connect. Strange thing is, it was okay till 12:44 PM GMT+2.

    At that point I noticed that another the "Simple Twitter Plugin" wasn't working and I decided to check if it was the API of twitter by reconnecting to it in the Social Plugin, and at that point both twitter and facebook stopped working.

  26. Joni
    Member
    Posted 10 months ago #

    I am having a really weird issue. I cannot connect to the ONE twitter account I want to use on my site, my web design twitter account. I can connect to every other twitter account i own, just not that one. Any ideas? I can connect to FB as well. I have poked around on my design twitter account and see nothing there that would cause this. Social acts like it is approving the account, but nothing shows up under account. I can add my personal twitter account without a problem, along with another twitter account for a non profit I manage. This is not a server issue because that same non profit web site is on my same server and there are no issues there. I've tried other browsers as well. I even disabled all the plugins except Social and Twitter Tools. Still won't connect.

  27. Joni
    Member
    Posted 10 months ago #

    I found the debug log. It starts out with thi:

    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:26 - 98.201.220.99] Checking system CRON
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:27 - 95.211.189.171] Running request: CRON/action_check_crons
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:27 - 98.201.220.99] Running request: Settings/action_index
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:31 - 98.201.220.99] Running request: Auth/action_authorize
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:31 - 98.201.220.99] Authorizing with URL: https://sopresto.socialize-this.com/twitter/authorize/?v=2&id=a37a2849e7&response_url=http%3A%2F%2Fpixelita.com%2Findex.php%3Fsocial_controller%3Dauth%26social_action%3Dauthorized%26salt%3D2d8ced0e7c94f94e53637661560390e7%26is_admin%3Dtrue%26user_id%3D1
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:35 - 50.23.108.137] Running request: Auth/action_authorized
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:35 - 50.23.108.137] Authorizing with nonce a37a2849e7.
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:35 - 50.23.108.137] Saving account #14887169.
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:35 - 50.23.108.137] Current accounts: Array

    Then it spit out all the details about my design twitter account, which is the one I am having trouble getting loaded.

    Then, lastly, these three lines:

    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:40 - 98.201.220.99] Checking system CRON
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:40 - 95.211.189.171] Running request: CRON/action_check_crons
    [SOCIAL - 2013-09-09 06:45:40 - 98.201.220.99] Running request: Settings/action_index

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic