WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

unable to access blog-fatal error indicated (5 posts)

  1. tsbplus3
    Member
    Posted 3 years ago #

    "Fatal error: Call to undefined function get_theme_support() in /home3/sallybae/public_html/wp-content/themes/prototype/library/extensions/theme-layouts.php on line 46"

    I tried to install a new theme- and this came up- and now I can't log in or access the site http://www.sallybaer.com thanks for your help. I don't know what version I am using as I can't get at it..thanks!!

  2. kgagne
    Member
    Posted 3 years ago #

    Try FTPing into your site and deleting or renaming the /prototype/ folder.

  3. erbrown777
    Member
    Posted 3 years ago #

    I had the same problem and found the solution here:

    http://themehybrid.com/support/topic/fatal-error-after-upgrade

  4. fanny posumah
    Member
    Posted 3 years ago #

    Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/a4858hos/public_html/BESTBOSTONAPARTMENTDEALS.COM/wp-content/themes/make-it-home/functions.php' on line 364

    Fatal error: Cannot redeclare __popular_posts() (previously declared in /home/a4858hos/public_html/5924MCANDREW.COM/wp-content/themes/BusinessFirm/functions.php:515) in /home/a4858hos/public_html/5924MCANDREW.COM/wp-content/themes/BusinessFirm/functions.php' on line 756

    l had problem,,,in my blog ,,,,l can't enter to my admin,,,please help me,,

    this my blog,,

    http://www.bestbostonapartmentdeals.com/
    http://www.5924mcandrew.com/

    thanks,,,,

  5. klishchynsky
    Member
    Posted 3 years ago #

    My Problem is similar. after installing the amped theme, it destroyed my website, and i can't even log into to dashboard.
    When you enter the site the following errors come up...

    Warning: require_once(/home6/thegrips/public_html/wp-content/themes/genesis/lib/init.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home6/thegrips/public_html/wp-content/themes/amped/functions.php on line 3

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home6/thegrips/public_html/wp-content/themes/genesis/lib/init.php' (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php') in /home6/thegrips/public_html/wp-content/themes/amped/functions.php on line 3

    Website is http://www.thegripslips.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic