WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ultimate TinyMCE
[resolved] [closed] Ultimate TinyMCE Doesn't Work/Show Up (13 posts)

  1. shotbyadam
    Member
    Posted 1 year ago #

    With the upgrade to 3.5.1 my previous visual editor died and there is no light at the end of the tunnel for an update. I just tried to install this one as a replacement as it looks really nice but it doesn't work. I see the settings page with the zillions of different options and such but when I go to create a new post or edit an existing one the editor is nowhere to be seen. Any idea why? Is it not compatible with 3.5.1 yet? Any help would be greatly appreciated!

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tinymce/

  2. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    Yes, it's fully compatible. It sounds like you have another plugin which is interfering with the loading of the editor.

    Here are the steps to test:

    1. Deactivate ALL plugins except Ultimate Tinymce.
    2. Manually empty and clear your browser cache. If you don't know how, Google is your friend.

    Now, go back and see if the content editor loads.

  3. shotbyadam
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, I did everything you suggested and it still doesn't show up.

    I deactivated all plugins

    I cleared the cache and even loaded my blog in another browser. It still does not show up at all.

  4. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay... now, let's do the same thing... but this time also deactivate ultimate tinymce.

    So, basically ALL of your plugins will be deactivated. Refresh, and try again. Does it load now?

  5. cybohmoob
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like you have a broken database or installation.

    I experienced that also and here's what I did.

    I backed up all the users, the plugins I needed, themes & ect.

    Did a fresh brand new installation.

    Installed Tiny. Made sure it worked.

    Manually installed one Plug-in at a time and tested Tiny every time to make sure the plugins are not breaking it.

    Finally find out which Plugin is breaking your Tiny. What happens is that something gets broken by a plugin.

    Then throw that Plugin out and install the rest in the same manner.

    It's time consuming but it's the best way to debug your plugins.

    GL.

  6. shotbyadam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your help so far Josh. I did what you said and it still isn't loading at all. I deactivated all plugins, including tinymce, went to a post, cleared the cache, came back, and installed timymce again and it still isn't showing up. :(

    Spending the better part of a day backing up and reinstalling everything from scratch is pretty much out of the question to get a plugin working. Any other ideas as to what might be causing this?

  7. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you see two tabs on your content editor.. "visual" and "text"?

  8. shotbyadam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh Jeez. Thanks Josh. I can't believe I never saw that!!!! Definitely solved the problem. Thank you thank you thank you!

  9. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No worries. :)

    Please mark your thread as resolved.

  10. BilReeder
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi
    Very new to Ultimate Tinymce and Weaver II Pro.
    Installed, activated UTM. Ticked various features in UTM editor.
    Now when editing pages in Weaver, the content doesnt load nor do I any of the UTM editor buttons. If I deactivate Tinymce, all reverts to normal.
    Any ideas please. WP is up to date.
    Bill

  11. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Bill...

    Go into the Ultimate Tinymce settings page and uncheck any of the options you enabled. Let's see if it works simply when the plugin is active, without any options saved.

    I would guess there is a button conflict (most notably the "style select" button). Let's get a "bare bones" install of the plugin and see if it works.

  12. cherryyang167
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Josh,

    Ultimate TinyMCE doesn't work, and only show me the html in one line, and on the top right corner, there are no the two tags "visual" and "text",
    would you please tell me how can I adjust it?
    Look forward to your early reply.

  13. @cherryyang167 As this topic is already marked resolved, can you please start your own?

    http://wordpress.org/support/plugin/ultimate-tinymce#postform

    In your topic please try to include details about what you've tried and any changes you have made.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic