WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Two Problems: Facebook preview not working & oldest posts not showing up (3 posts)

  1. daljeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    I recently launched a new site and I'm having two problems:

    1) Facebook preview

    I'm using the plugin Add Link to Facebook (http://wordpress.org/extend/plugins/add-link-to-facebook/) to post my posts to our facebook page (https://www.facebook.com/pages/Gay-Geek/231026827003975). As you can see, most of the time it's working when I do it from that plugin.

    However, when I just try and put a link (i.e. just copy and paste) into a Facebook post (say, a status update) the link preview does not come up - it just shows the link name. No photo, no preview text, no page title.

    On Google+, when I copy and paste the link, the photo, preview text and page title all come up, just as I have put it in my Add Link to Facebook settings for that post. Why is Facebook not reading those details when I try and put the link manually into Facebook?

    2) Oldest posts.

    If you go to the bottom of the website, and you try and click on the "last" button, (and if you try and click the last number) it directs you to a page where is says "nothing found here". This happens for page 4 and 5 as well. Can anyone help me figure out what is wrong there?!

    My website:
    http://gaygeek.com.au/

    My theme:
    http://www.elegantthemes.com/gallery/lightbright/

    Thanks.

  2. daljeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just to note, the facebook problem seems to have fixed itself somehow...

    My 2nd problem is still a problem though...

  3. daljeet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Actually...it's only working for some of them on facebook...I don't know what's going on!!! :(

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic