WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Two multisite installations on one IP (DV) (6 posts)

  1. jayc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Have 2 multisite installations on one IP (DV):
    siteone.com
    sitetwo.com

    Everything worked fine until today when Media Temple enabled webstats on sitetwo (it was always active on siteone - the 'primary' site). Now sitetwo will not display subdomains but instead displays-

    'link broken' page with this url - http://siteone.com/wp-signup.php?new=subdomainname.sitetwo.com

    Can anyone help? MT can't.

    Thanks

  2. Are the webstats on a subdomain? I'm guessing the creation of that messed up the wildcard record.

  3. jayc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks - The webstats are activated via plesk control panel on a per domain basis. Weird thing is if I change the 'primary' domain from siteone.com to sitetwo.com, the problem reverses, I can now access all the subdomains of sitetwo but none on siteone.com

  4. So they must have wildcard subdomains set for only the primary domain - which is not terribly unusual.

    on the dv you do have ssh access, so you're gonna hafta go edit the httpd.conf file.

  5. jayc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, I'm almost sure mt had a kb article that walked me through this before. Looked everywhere, can't find one is there any article you know of?

  6. jayc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Found, used http://wiki.mediatemple.net/w/DV:Setup_Wordpress_network_with_subdomains

    Still not finding subdomains of 'sitetwo.com'.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.