WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Edge Suite
[resolved] two [edge_animation id=""] on the same page (15 posts)

  1. catybubble
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    i'm trying to put two [edge_animation id=""] on the same page with a different ID. When i look up to the result, it doesn't work perfectly. It shows 2 times the same animation (for exemple 2 times ID 4 even if i chose id 4 and 5)... i don't understand why! Thanks for the help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/edge-suite/

  2. catybubble
    Member
    Posted 1 year ago #

    i've changed the composition class : ex EDGE-999999 for one of my two edge animations. Now, it shows only the first one. The other one is "there" when i show the codes, but is not there visually...

  3. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,
    I should mention that in the FAQ, you can't run 2 compositions on the same page with the same composition id (means composition class). It should work though when they have different composition ids. Did you change the id within Edge Animate and upload the new OAM? Is there a link to the page so I can maybe take a look?

  4. catybubble
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ah, I see, console throws an error, has to do with the jquery noconflict mode. Try turning it of, if you don't absolutely need it. I'll fix the bug and commit it tomorrow.

  6. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Committed the fix, try the dev version of the plugin http://downloads.wordpress.org/plugin/edge-suite.zip

  7. catybubble
    Member
    Posted 1 year ago #

    it works, thanks!

  8. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Great, thanks for reporting the bug.

  9. robert5
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having this same problem.
    i have 2 animations on one page- each has a different composition class - (I assume I can change that number to any number I want ex: EDGE-123456789) - i have tried them as polite and immediate - if one loads - the other one will not load.

    I feel it is a jquery issue but how can i set one to not load jquery - they both seem to. I have newest build of edgesuite.

    This site is not live yet, but need to be in the next day or 2 - I can send private link if someone can take a look.

    Any help appreciated,
    Rob

  10. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,
    sent the link to edge@timm-jansen.de and I'll take a look.

  11. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, looked at the page.

    Can you please enable jQuery no conflict mode and the debug mode on the Edge Suite plugin settings page.

  12. robert5
    Member
    Posted 1 year ago #

    Done - TX,
    Rob

  13. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please use the latest dev version of the plugin as stated above, http://downloads.wordpress.org/plugin/edge-suite.zip

    The error that occurs looks like version 0.5

  14. robert5
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK- I have the version from that link- it also states: Version: 0.5
    */
    so i thought the one one WP was the same.

    Seems to work now indeed - do you mind double checking?
    I will then turn off debugging.
    R

  15. ti2m
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,
    the edge suite error is gone, but the two jquery versions still seem to collide as prettyPhoto and wfMegaMenu still don't seem to work. Don't have time right now, will try to look into this later on.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.