WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitter Tools
Twitter Tools 3.0 - total failure (2 posts)

  1. motioneditor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since "upgrading" to version 3.0, the process for issuing Tweets from my blog has failed.
    Virtually all my blog posts come from e-mails - I use Postie for this - and getting them to the blog works fine. However, moving them automatically to my Twitter account has now stopped working.
    Odd thing is that if I create a new post directly, and manually specify that it should be broadcast - that appears to work. It's only the posts via Postie that fail.
    If I open any of them for editing, and then specify that they should be broadcast, the software goes through some sort of process, but then the post doesn't appear on Twitter.
    I've tried deleting both Social & Twitter Tools and reinstalling them, but that hasn't changed anything. I've also tried to log the communications via Social, but the log file doesn't make much sense - too many status values without any explanation of what they mean.
    This is all pretty disastrous - is there any way of getting back to the previous version of Twitter Tools (which worked just fine)?

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-tools/

  2. M Asif Rahman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Version 2.4 will not help.

    Read my reply on the other thread. And read the full FAQ by Alex

    http://alexking.org/blog/2012/10/12/twitter-tools-3-0-faq

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic