WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-AutoSocial
Twitter Stopped working (5 posts)

  1. ImprintEd
    Member
    Posted 1 year ago #

    The plugin stopped posting to Twitter Nov. 27th. When I do a test or new post it says it works, but the link it gives to check is https://twitter.com//status/ and there is nothing on my Twitter feed.

    I double checked all oAuth settings and even reset them (and updated autosocial) with no change.

    Doesn't work on 3.4.2 or 3.5.

    I did switch to twenty ten theme and deactivate all plugins. No go.

    Thanks for any help you can offer.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-autosocial/

  2. ImprintEd
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have also tried uninstalling (including deleting data) and reinstalling the app and creating a new app at twitter. No luck.

  3. ImprintEd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed. I installed WP to Twitter. When I went to configure it and it pointed out that my server time was off (it shows the server time and twitter's server time) with a note that if you are off by more than 5 minutes that it will not worked. I fixed my server time and Autosocial started working with twitter again.

  4. i0n1ca
    Member
    Posted 1 year ago #

    how did you fixed it?

  5. ImprintEd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check to makes sure your server time is accurate. If you are using shared hosting I would ask your tech support to help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags