WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Social Sharing by Danny
Twitter Popup appears twice (32 posts)

  1. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello. Great plugin. I was able to manipulate the CSS to display some custom images that I created, however the Tweet popup window seems to be popping up twice when you click on the share button. I tried this with default settings too and the same thing happened. Do you know why this would be happening?

    http://wordpress.org/plugins/dvk-social-sharing/

  2. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    UPDATE: The other buttons seem to also not be working and just bring up a white popup. Below is one of our articles where you can see the share buttons implemented.

    http://searchbuzz.co/10918/david-cameron-nelson-mandela/

  3. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi there,

    Not sure why this would be happening. It also happens when you include the sharing buttons just once?

    There are some scripts on your page throwing errors but that shouldn't affect the script of my social sharing plugin.

    I will do some local testing to see if I can pinpoint the issue. Let me know if you discover anything that might help me track down the issue please.

    Thanks!

  4. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi, yeh I removed one set of them, but still the same thing. Not sure what is causing it.

  5. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Let me know if you'd like me to email you some credentials.

  6. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Searchbuzz,

    Looking into it right now - think I've replicated the issue already. Running out of time for today but will look further into it early next week.

  7. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Okay I will have to remove the plugin for now then. Let me know when its resolved and I will be able to re-enable it on our site.

    Regards,
    Ash

  8. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Will do Ash, thanks for coming here to tell me about the issue. Eager to fix it!

  9. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello Danny. I notice a new version was made available. Is it okay for me to download and use this now?

    Regards

  10. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi there,

    It is, not 100% sure if it will fix your issue though. Thought I replicated it but apparently I didn't. Still looking into it as soon as I have some time this week!

  11. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello Danny. Did you manage to look into that issue?

  12. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    I tried the new version and it still does not work. I guess we will use something else...

  13. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Searchbuzz,

    I've been looking into it but it appears to be a theme / plugin conflict. It's quite hard to replicate, which makes it even harder to fix.

    So right now, no update from my side yet. Sorry.

  14. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    As I said, I can provide you some details temporarily for our site, so you can see the issues and maybe spot what the conflict is?

  15. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Ah, I missed that. That would be really helpful and would surely help! Could you email them to hi @ my domain (in my profile) . com?

  16. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    Do you need WP-Admin or FTP or both?

  17. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Just WP Admin will do. :-)

  18. searchbuzz
    Member
    Posted 4 months ago #

    okay, sent.

  19. SpenceDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

    Same issue for me on one of the sites I just tried your most useful plugin on. Site still running WordPress 3.4.2. Only the Twitter link opens twice the other only open once.

    So, I disabled the load Pop-up JS for now and the twitter feed only opens once. The others (Facebook and Google+) open new full size windows, unlike the twitter one which opens a small pop-over window. Mac Safari browser and Firefox both act the same.

    Not sure if any of this helps, but saw this post and thought I would chime in. Let me know if there is any fix and I will update to get the pop-up benefit for all three.

    FYI, different site running WordPress 3.8 does not have any issue with the double twitter pop-up.

    Cheers.

  20. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Thanks! That helps a lot - will try replicating it.

    Since you disabled the pop-up JS and the twitter pop-up still opens in a new window, some other plugin is most likely conflicting. Do you have any other social (or Twitter related) plugin running?

  21. SpenceDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

    No other social sharing or twitter related plugins active. Only other one still installed is Flare, which is inactive.

  22. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Ok, that's really strange then but I'll hopefully figure it out. Thanks again! Will let both of you know what I find.

  23. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Are any of you using a Google Analytics plugin, adding events to the social sharing links?

  24. searchbuzz
    Member
    Posted 3 months ago #

    I am using the Google Analytics plugin for WordPress, but I am unsure about the events. I know it tracks things like clicks out and which author has posted, but not sure about the sharing links. I will try and disable this plugin now and let you know if it makes any difference.

  25. searchbuzz
    Member
    Posted 3 months ago #

    no change after disabling that plugin

  26. Danny van Kooten
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hi searchbuzz,

    For you I think I tracked the bug down to a problem with your CDN. I don't want to mess with it but have a look at this file and note the strange characters that shouldn't be there. Seems to be a charset / encoding issue.

    Easiest fix I can think of is just to disable the Pop-up JS until you have figured it out. Sorry.

  27. searchbuzz
    Member
    Posted 3 months ago #

    I am okay with that. Full screeners get a nice click through rate as long as they load quickly so its all good.

  28. SpenceDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi Danny,

    Yes, I have the Google Analytics plugin installed and active.

    Only items checked in configuration are: •
    Track outbound clicks & downloads: •
    Extensions of files to track as downloads: doc,exe,js,pdf,ppt,tgz,zip,xls
    Tag links in RSS feed with campaign variables: •
    Add tracking to the comment forms: •

    It really is not big a deal to me as disabling the Pop-up JS is a fine fix for now. I have many plugins (over 20) active with that site, so nailing it down may be tough. I will try disabling the Analytics plugin and let you know how that works.

  29. SpenceDesign
    Member
    Posted 3 months ago #

    Deactivated Google Analytics plugin and turned on the Pop-up JS in your plugin and have the same issue.

    Again, do not spend too much time on my account trying to find it. I really just wanted you to know someone else was having a similar issue to the Original poster.

    Cheers

  30. searchbuzz
    Member
    Posted 3 months ago #

    Do you have a CDN Spence?

    The plugin works fine without the pop-up JS by the way for me. Only loading one twitter window.

Reply »

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.